Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Misstänkt mördare bad om ursäkt på Facebook

13-åringen sköts ihjäl utanför sitt hem.
1 av 3

13-åringen sköts ihjäl utanför sitt hem.

FAKSIMIL

15-åringens Facebookmeddelanden kan fälla honom i rätten.
2 av 3

15-åringens Facebookmeddelanden kan fälla honom i rätten.

FAKSIMIL

13-åringens mamma vill inte ha 15-åringens ursäkt.
3 av 3

13-åringens mamma vill inte ha 15-åringens ursäkt.

FAKSIMIL

Nyheter | 22/03/2013 13:25

Dagen efter 13-åringen sköts ihjäl med ett skott i ryggen skrev den misstänkte mördaren ett inlägg till honom på Facebook.
– Han skrev att han bara ville skrämma honom, säger polisen.

VIRGINIA. I november 2012 sköts en 13-årig pojke ihjäl utanför sitt hem i Newport, Virginia. Inför den stundande rättegången rapporterar flera amerikanska medier att 15-åringen erkänt att det var han som sköt.

Dagen efter mordet skrev 15-åringen flera inlägg till 13-åringen på Facebook där han förklarade att han inte ville döda honom.

– Han skrev att han bara ville skrämmas genom att skjuta honom. Han skrev även att han var ledsen för att pojken dog eftersom de tidigare var vänner, säger en polis enligt WTKR.

"Det ger oss inte min son tillbaka"

Den som läste meddelandena först var 13-åringens mamma. Hon förklarar att hon bara stirrade på skärmen när hon insåg vem avsändaren var.

– Hans ursäkter och det var inte meningen-förklaringar betyder ingenting. De ger oss inte min son tillbaka. De förändrar inte det faktum att han förändrade så många människors liv genom att göra något så dumt, säger hon till WTKR.

Mamman tror inte på 15-åringen

Enligt polisens undersökning skrev 15-åringen även att han trodde att 13-åringen skulle attackera honom. Det är en förklaring mamman inte köper.

– Hur stort hot kan han ha varit om du sköt honom i ryggen, frågar hon sig, enligt WTKR.