Övergreppet ska ha skett på en parkeringsplats (arkivbild).
Övergreppet ska ha skett på en parkeringsplats (arkivbild). - Foto: AP / SCANPIX

Man utsatt för sexuellt övergrepp av fyra kvinnor

En 19-årig man ska ha blivit utsatt för övergrepp på en parkeringsplats. Fyra kvinnor söks nu av polis.


Kvinnornas signalement

Kvinnorna ska enligt 19-åringen ha varit i 30-årsåldern. 

De beskrivs som runt 160 cm långa och såg ut att väga ungefär 90 kilo.

En av kvinnorna ska ha talat med en brittisk accent. 

TORONTO. Mannen träffade fyra kvinnor i 30-årsåldern utanför en nattklubb tidigt på söndagsmorgonen den 31 mars. De fyra kvinnorna erbjöd sig att skjutsa hem 19-åringen men bilfärden ledde istället till en parkeringsplats. Det uppger polisen i Toronto till National Post. 

Exakt vad som hände på parkeringsplatsen är oklart men 19-åringen säger att de fyra kvinnorna utsatte honom för ett sexuellt övergrepp där de alla var delaktiga. 

Sedan blev 19-åringen lämnad på parkeringsplasten och kvinnorna åkte därifrån.

– En del män skulle till exempel säga att han kan skatta sig lycklig, som om det var något positivt. Jag tror det bara matar på myten om att sexuellt våld är någonting som offren vill ha, säger Nicole Pietsch, samordnare för Ontario Coalition of Rape Crisis Centres till National Post

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.