Slog och bet kvinnan.
1 av 3
Slog och bet kvinnan. - Foto: Polisen / TT BILD
Knarksvampen psilosybin cubensis.
2 av 3
Knarksvampen psilosybin cubensis. - Foto: Polisen
Nu åtalas mannen.
3 av 3
Nu åtalas mannen. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Åt knarksvamp och misshandlade kvinna – skyller på ängel

Mannen och kvinnan åt tillsammans psykedeliska svampar. Det slutade med att mannen misshandlade kvinnan – eftersom hon enligt honom var besatt av en demon.


Fick samhällstjänst för 250 knarksvampar

Mannen plockade psykedeliska svampar i skogen och tog med sig dem hem.

Det slutade med att han åt upp 250 stycken på en gång och vaknade på en rättspsykiatrisk avdelning.

Straffet blev samhällstjänst.

TOMELILLA. En yngre kvinna lärde känna en man i 40-årsåldern när hon sökte andlig rådgivning hos honom, skriver P4 Kristianstad. De kom senare också att inleda en relation.

Nu åtalas mannen misstänkt för att ha misshandlat kvinnan under en kväll i juni förra året när de båda skulle övernatta i en bil.

Misshandlade i timmar

De båda ska tillsammans ha tagit en stor mängd psykedeliska svampar som mannen haft med sig, skriver P4 Kristianstad. När kvinnan sen började må illa och satte sig ner ska mannen ha gått till attack.

I polisförhör berättar kvinnan att mannen ska ha väst att han skulle driva en demon ur henne för att sedan misshandla henne i flera timmar. Han ska ha slagit henne, gnuggat grus i hennes ansikte, skallat henne och bitit henne i huvudet och fingrarna uppger P4 Kristianstad.

Skyller på en ängel – och gud

Under polisförhören vägrade mannen att överhuvudtaget svara på frågor men han ska ha skickat ett mejl till kvinnan där han beskriver sin syn på händelserna.

I mejlet redogör han, enligt P4 Kristianstad, för misshandeln på samma sätt som kvinnan men hävdar att det inte var han som genomförde den. I stället berättar han om hur han sett en demon i kvinnan, vilket ledde till att en ängel tog hans kropp i besittning. Han skriver också att gud också ska ha tagit över vid ett par tillfällen för att ta hand om demonen.

Mannen nekar till brott, men skriver i mejlet att han ser sig själv som ansvarig för att ha bjudit in ängeln. Enligt P4 Kristianstad kommer rättegången att hållas den 24 april.

/
/
Gud
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.