Skedde i Nyköping.
1 av 3
Skedde i Nyköping. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
En man knivskars ett 30-tal gånger.
2 av 3
En man knivskars ett 30-tal gånger. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
En person ska vara gripen för brottet.
3 av 3
En person ska vara gripen för brottet. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Brutal attack – man knivhöggs 30 gånger

En person gripen för brottet.


Strax innan klockan 23 på torsdagskvällen larmades ambulans till Brandkärr i Nyköping där en person, som hävdade att han blivit knivskuren i handen, mötte upp ambulanspersonalen.

– Det visar sig att bredvid där så ligger en annan person, en man i 30-årsåldern, knivskuren med ett 30-tal knivhugg, säger Urban Nordqvist, vakthavande befäl på polisen i Södermanland, till Aftonbladet.

Bild: TT

Den svårt knivskuren mannen togs till sjukhus, och snart kunde polisen konstatera att det handlade om ett bråk som urartat. Samtidigt inleddes en dörrknackning i området för att hitta den person som larmat polisen, och sedan försvunnit från platsen.

– Hundar gjorde även fynd av blodiga kläder i närområdet, som vi tagit i beslag, säger Nordqvist till Aftonbladet.

Bild: TT

Strax innan klockan 03 kunde polis dock gripa den eftersökte mannen i sitt hem, som ska ligga i anslutning till brottsplatsen.

– Han hade avvikit från platsen när polis kom, men sedan dök han upp igen, säger Nordqvist till Aftonbladet.

Han säger även till tidningen att båda männen är kända av polisen sedan tidigare, men att den gripne inte har någon direkt koppling till den skadade. Båda männen kommer att förhöras under fredagsmorgonen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.