Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brutal attack – man knivhöggs 30 gånger

Skedde i Nyköping.
1 av 3

Skedde i Nyköping.

TT NYHETSBYRÅN

En man knivskars ett 30-tal gånger.
2 av 3

En man knivskars ett 30-tal gånger.

TT NYHETSBYRÅN

En person ska vara gripen för brottet.
3 av 3

En person ska vara gripen för brottet.

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter | 17/07/2015 07:54

En person gripen för brottet.

Strax innan klockan 23 på torsdagskvällen larmades ambulans till Brandkärr i Nyköping där en person, som hävdade att han blivit knivskuren i handen, mötte upp ambulanspersonalen.

– Det visar sig att bredvid där så ligger en annan person, en man i 30-årsåldern, knivskuren med ett 30-tal knivhugg, säger Urban Nordqvist, vakthavande befäl på polisen i Södermanland, till Aftonbladet.

Bild: TT

Den svårt knivskuren mannen togs till sjukhus, och snart kunde polisen konstatera att det handlade om ett bråk som urartat. Samtidigt inleddes en dörrknackning i området för att hitta den person som larmat polisen, och sedan försvunnit från platsen.

– Hundar gjorde även fynd av blodiga kläder i närområdet, som vi tagit i beslag, säger Nordqvist till Aftonbladet.

Bild: TT

Strax innan klockan 03 kunde polis dock gripa den eftersökte mannen i sitt hem, som ska ligga i anslutning till brottsplatsen.

– Han hade avvikit från platsen när polis kom, men sedan dök han upp igen, säger Nordqvist till Aftonbladet.

Han säger även till tidningen att båda männen är kända av polisen sedan tidigare, men att den gripne inte har någon direkt koppling till den skadade. Båda männen kommer att förhöras under fredagsmorgonen.