Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappa spöade upp pedofil: "Skulle göra samma sak igen"

- 21/07/2015, 12:05 -
Gick till attack.
1 av 4

Gick till attack.

Polis

Kenneth Faulkner.
2 av 4

Kenneth Faulkner.

Polis

Thomas Williams.
3 av 4

Thomas Williams.

Polis

Faulkner åtalas nu.
4 av 4

Faulkner åtalas nu.

Faksimil News 2

Åtalas för misshandel.

30-årige Kenneth Faulkner från Maury County i amerikanska Tennessee åtalas nu för misshandel – efter att han slagit ner en man som sexuellt ofredat Faulkners båda döttrar. Barnen är sju och fyra år gamla, och nyligen dömdes 67-årige Thomas Williams till tre års övervakad skyddstillsyn efter att han försökt förmå barnen att på något sätt ha sexuellt umgänge med honom, uppger News 2.

Faksimil News 2

En domare säger dock till tv-kanalen att det aldrig förekom någon fysisk kontakt med barnen, och att han därför anser att straffet var rimligt. Vilket inte Faulkner tyckte och när han dessutom mötte Williams på gatan ledde det till att han uppsökte den äldre mannen i hans hem.

Väl där gav han sig på honom och enligt Williams fick han ta emot minst tio slag. Williams togs, enligt News 2, till sjukhus men ska inte ha fått några allvarligare skador. Faulkner kommer nu att få sin dom den elfte augusti – men han säger till News 2 att han, oavsett straff, inte ångrar någonting.