Förhöret med 35-åringen under tisdagen kan bli det sista.
1 av 3
Förhöret med 35-åringen under tisdagen kan bli det sista. - Foto: TT Bild
Blomberg.
2 av 3
Blomberg. - Foto: TT Bild
Lisa Holm, 17.
3 av 3
Lisa Holm, 17. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Lisa Holms misstänkta mördare vill höras igen

Under tisdagen hålls ett av de sista förhören med den misstänkta 35-åringen.


35-åringen är huvudmisstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm. I dag, tisdag, hålls ett av de sista förhören med 35-åringen. Det som är annorlunda med det här förhöret är att det är försvaret som har begärt det, skriver Expressen.

– Vi vet inte vad det gäller, men advokaten har sagt att det inte är något erkännande. Han kanske vill förklara något som kommit fram i tidigare förhör. Vi vet inte vad det handlar om, säger utredningsledare Lars Johansson till tidningen. 

Det ska vara två mycket erfarna poliser som förhör 35-åringen och under tisdagen kan det vara sista tillfället de får förhöra honom.

– Det är två väldigt erfarna poliser. De är vana att hålla förhör med grova brottslingar och är verkligen inga duvungar, säger Lars Johansson till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.