Dottern vågade inte säga nej till pappan efter som hon var rädd att han kunde bli våldsam och arg.
1 av 4
Dottern vågade inte säga nej till pappan efter som hon var rädd att han kunde bli våldsam och arg. - Foto: TT / Faksimil Pinterest
Pappa våldtog sin 18-åriga dotter, men han slipper fängelse.
2 av 4
Pappa våldtog sin 18-åriga dotter, men han slipper fängelse. - Foto: TT
I tingsrätten och hovrätten dömdes han till sex månaders fängelse men överklagade och slapp fängelsestraff.
3 av 4
I tingsrätten och hovrätten dömdes han till sex månaders fängelse men överklagade och slapp fängelsestraff. - Foto: TT
Pappan var 52 år gammal, dotter 18 år.
4 av 4
Pappan var 52 år gammal, dotter 18 år. - Foto: TT

Pappan våldtog sin 18-åriga dotter – slipper fängelse

Dottern vågade inte säga nej till pappan eftersom hon hört att han kunde bli arg och våldsam. Han dömdes för samlag med avkomma men slipper fängelse.


Den 52-årige pappa hade varit frånvarande under dotterns uppväxt. När dottern fyllt 18 år ville hon lära känna honom bättre. Hon skulle flytta hem till honom och bo där, skriver Metro.

Pappan och dottern träffades i slutet av oktober 2012 och då genomförde 52-årige pappan ett oskyddat samlag med sin dotter.

Dottern har sagt i förhör att hon inte vågade säga nej till sin pappa eftersom hon hört att han kunde bli arg och våldsam. Dessutom bodde han väldigt avlägset, vilket också gjorde att hon inte vågade säga ifrån.

Pappan dömdes tidigare till sex månaders fängelse för sex med avkomma i både tingsrätten och hovrätten.

Men domen överklagades. Pappan döms i stället till 100 dagsböter och till att betala 60 000 kronor till dottern, skriver Metro.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.