Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fortfarande ingen gripen för rullatormordet

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter | 12/02/2016 07:23

En förundersökning gällande mord har inletts efter att en man hittats knivmördad i Filipstad. Enligt vittnen ska offret ha varit en äldre herre.

Ett flertal polispatruller jagade under natten mot fredagen en person misstänkt för att ha knivhuggit en man till döds på öppen gata i centrala Filipstad. En förundersökning gällande mord har inletts. Räddningstjänst larmades till platsen vid 21.30-tiden på torsdagskvällen.

– De genomförde hjärt- och lungräddning, men han avled, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid polisen i Värmland, till TT.

Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes. Polisen är förtegen om händelsen och vill inte säga hur gammal den döde var eller om någon misstänkt finns.

– Men ingen är frihetsberövad, säger Ronny Brattström.

Ronny Brattström uppger att flera personer som blev vittne till händelsen har hörts under kvällen.

– Vi vet hur det har gått till, men orsaken till det har jag inga kommentarer till, säger Ronny Brattström.

Enligt Aftonbladet ska en rullator ha hittats bredvid kroppen, och vittnen ska ha uppgett att offret är en äldre man.

– Vi känner till rullatorn. Det som inte har framkommit är om den tillhör honom, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen till Aftonbladet.