Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Misstänks ha dödat sin son – för att sexta med andra kvinnor

- 12/02/2016, 13:32
Han lämnade sin son i en bil i sju timmar.
1 av 2

Han lämnade sin son i en bil i sju timmar.

Faksimil/Mirror

Nu vill frun skilja sig.
2 av 2

Nu vill frun skilja sig.

Faksimil/Mirror

En småbarnspappa anklagas för att ha mördad sin egen son efter att han lämnat sonen i sin bil i sju timmar.

Småbarnspappan Justin Ross Harris, 34, anklagas för att ha dödat sin 22-månaders son efter att han lämnat honom i en bil sju timmar. Enligt åklagare ska motivet till mordet vara att han sextade andra kvinnor.

Några timmar innan pojken hittades död så hade pappan skickat ett sms till en annan kvinna med meddelandet "jag älskar min son men vi båda behöver fly ibland". Han ska också ha försökt övertyga kvinnor att skicka bilder på deras könsorgan till honom.

Pappan kallar sig själv för sexmissbrukare, och har pratat med flera andra kvinnor på onlinechattar och även visa sms – och det ska vara motivet till mordet, enligt åklagaren.

Pappan har själv sagt att han saknar tid för sig själv och för sina vänner, men att han glömde lämna sin son på förskolan påväg till hans jobb, och upptäckte barnet när han lämnade jobbet på kvällen.

Men åklagaren köper inte det utan säger att Harris har dödat sin son för att leva ett "barnfritt" liv och för att prata med andra kvinnor, skriver The Mirror.

Hans fru Leanna Harris ska vittna mot sin make, men har nu lämnat in en skilsmässoansökan. Kanske inte så konstigt, eller hur?