Den här nätdejten gick inte so den skulle.
Den här nätdejten gick inte so den skulle. - Foto: tt bild

​Skulle på nätdejt – blev rånad

Efter lite chattande på Badoo bestämde sig den unge mannen för att åka och träffa kvinnan irl. Det visade sig vara ett misstag.


Att nätdejta kan ju vara trevligt, men för den här unge mannen slutade jakten på kärlek på ett riktigt oskönt sätt.

Den 25-årige mannen hade stämt träff med en kvinna i 20-årsåldern i Hjällbo utanför Göteborg natten till torsdag, efter att de båda chattat lite på dejtingsajten Badoo. Men när mannen kom till platsen fick han en tråkig överraskning. Kvinnan dök nämligen upp med en annan man, som rånar 25-åringen på pengar och två mobiltelefoner.

Mannen och kvinnan går sedan in i en närliggande lägenhet och 25-åringen ringer polisen. När polisen kommer dit gör de husrannsakan och tar in de båda misstänkta på förhör.

– Vi vet fortfarande inte om båda ska anhållas eller om det är en av dem som är mer drivande i det här, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen i Västra Götaland, till Nyheter24.

Hur det gick för den unge mannen och hans längtan efter kärlek är fortfarande oklart.

/
Ran
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att nätdejta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ung person livshotande skadad efter skidolycka

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.