Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick.
1 av 4
Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. - Foto: TT
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna.
2 av 4
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. - Foto: TT
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.
3 av 4
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott. - Foto: TT
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter.
4 av 4
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. - Foto: TT

Misstänkt mord i Malmö – polisen har spärrat av fastighet

Det är i en lägenhet på Möllevången som polisen hittat en avliden man.


Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.

– I nuläget utreder vi det som ett misstänkt mord. Vi har också hittat en del blod i lägenheten, säger Håkan Johansson, polisen yttre befäl på platsen, till Sydsvenskan.

Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde. Man har spärrat av fastigheten och genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. Polisen undersöker också en annan lägenhet i Malmö som kan ha kopplingar till det misstänkta mordet, skriver Sydsvenskan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.