På en sexbiograf/klubb i Köpenhamn ska en våldtäkt ha skett.
1 av 2
På en sexbiograf/klubb i Köpenhamn ska en våldtäkt ha skett. - Foto: TT bild
Det ska ha skett på en sexbiograf i Köpenhamn, dock inte denna.
2 av 2
Det ska ha skett på en sexbiograf i Köpenhamn, dock inte denna. - Foto: TT bild

Man våldtogs på bio – fick en arm i anus

En arm i anus höll på att kosta en ung man hans liv på en sexbiograf i Köpenhamn.


En 25-årig man skulle besöka en sexklubb och biograf i Köpenhamn för homosexuella, det han inte riktigt visste var att besöket nästan skulle kosta honom hans liv.

Mannen satt och tittade på film när han plötsligt, enligt honom, kände hur en arm trycktes in i hans anus och han såg en 50-årig man, skriver den danska tidningen BT.

Svävade i livsfara

Flera gånger sa den unga mannen nej och protesterade högljutt men den äldre mannen fortsatte trycka in sin arm i den unga mannens ändtarm. Efter den grymma våldtäkten svävade mannen i livsfara, enligt sjukhuset. Han skickades med allvarliga skador i ambulans till sjukhuset där han opererades flera gånger. BT skriver att han på grund av attacken fått allvarliga men och gått igenom en stomioperation.

Massor med folk under våldtäkten

Ägaren till klubben hade inte hört någonting om våldtäkten förrän BT kontaktade dem på söndagen då överfallet ska ha skett. Han säger till BT att det var fullt med folk under våldtäkten.

– De två männen befann sig i rummet precis bredvid omklädningsrummet där det var massor med folk vid det här tillfället. Men ingen har hört något osedvanligt. Därför frågar jag mig varför den här unge mannen inte bankade på väggen, säger han till BT.

Övergrepp kan ske överallt

Sexbiografen har många stamkunder och ägaren kände inte igen 25-åringen eller 50-åringen.

– Det skulle överraska mig om det är några av våra regelbundna besökare, för vi känner inte igen dessa två män. Så saken har inget med oss att göra. Den här typen av våldsamt sex kan ske var som helst, på en bakgård, på en toalett eller i en tågkupé. Det är inget vi kan stoppa, säger ägaren till BT.

50-åringen nekar till brott men häktades ändå i domstol under tisdagen men planerar att överklaga beslutet. Han står fast vid att det inte är han som är skyldig till den grova våldtäkten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.