Två barn hittades fastbundna.
1 av 3
Två barn hittades fastbundna. - Foto: TT / Wikimedia Commons / KABBH
På bakgården.
2 av 3
På bakgården. - Foto: KABB
En kvinna är gripen. Samtliga åtta barn omhändertogs.
3 av 3
En kvinna är gripen. Samtliga åtta barn omhändertogs. - Foto: TT

Småbarnen hittades fastbundna med brutna ben – 34-årig kvinna gripen

Barnen var bara två och tre år gamla.


Sammanlagt har åtta barn omhändertagits från ett hem i San Antonio i Texas, USA. Två av barnen hittades fastkedjade på bakgården i ett utsatt område. De är bara två respektive tre år gamla.

Nu har en 34-årig kvinna gripits av polisen.

– Det är ett sjukt och fasansfullt brott som får en att undra hur människor tänker… Hur kan man göra såhär, säger polisens talesperson James Keith till lokal-tv-stationen KABB.

Polisen larmades via en granne som hört barngråt flera gånger mitt i natten. När polisen dyker upp på plats svarar ingen när de ringer på dörren.

Poliserna hittade sedan barnen fastbundna på gården.

Den tvåårige pojken hade en kedja otroligt hårt åtdragen vid fotleden som var fäst i ett träd. Den treårige flickan hade en bruten arm och hennes handled var fastbunden i en dörr med ett hundkoppel.

Inne i huset hittades sex barn till i åldrarna tio månader till och med tretton år. Någon vuxen fanns inte någonstans.

En kvinna och en man kom sedan hem och greps omedelbart. Endast den 34-årige kvinnan är dock misstänkt. Mannen skyllde på att han jobbat hela natten och blev friad från misstankar, skriver Dagens Nyheter.

Kvinnan menar att hon inte är skyldig utan att hennes föräldrar dumpade barnen på bakgården. Hon tänkte dock lämna barnen på en brandstation då hon inte kunde ta hand om dem.

Samtliga barn har omhändertagits.

Det är en i raden oroväckande fall av misshandel. Ett viralt klipp från Ryssland visar hur en mamma slår sin son hårt medan hon filmar – som en hämndaktion. Ytterligare ett fruktansvärt fall är en liten flicka som hittades fastbunden i en garderob, också det i USA.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

1 timme sedan
Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.