Ögonblicket senare slår de ihjäl David – när han försöker stoppa barbråket

David, 45, slogs brutalt ihjäl när han försökte avbryta ett bråk i baren. Nu vill polisen ha hjälp för att hitta mördaren.


På bilderna från övervakningskameran ser man hur ett stort bråk bryter ut på en bar i Eddington, Birmingham. Ett femtontal personer är inblandade och det är rejält stökigt.

I mitten står 45-årige David Weaver som besökt puben efter en minnesgudtjänst för en avliden familjemedlem. David är lugn och försöker avbryta bråket.

Plötsligt försvinner hela gänget ut genom dörrarna och vidare ut på parkeringen utanför. Där slår en eller flera personer ihjäl David.

Händelsen inträffade den 22 november 2008 och nu släpper polisen de här bilderna från puben övervakningskamera i hopp om att hitta den eller dem personerna som slog ihjäl David den där novemberkvällen.

David fördes med ambulans till sjukhus efter överfallet. Där hamnade han i koma. David vaknade aldrig igen och förklarades död i april 2009, fem månader efter överfallet.

Davids dotter Toni säger att allt hon vill är rättvisa för sin far, att de skyldiga ska hittas, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare berättat om ett annat uppmärksammat fall där offret hamnade på bild. 15-åriga Paige skulle köpa lunch, det blev det sista hon gjorde.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!