Det var på en krog i Karlstad i somras som händelsen inträffade.
1 av 3
Det var på en krog i Karlstad i somras som händelsen inträffade. - Foto: Chris 73 via Wikimedia Commons / TT Nyhetsbyrån
Mannen lyckades ta sig in på damtoaletten – och samtidigt kissa på alla tre tjejers ben.
2 av 3
Mannen lyckades ta sig in på damtoaletten – och samtidigt kissa på alla tre tjejers ben. - Foto: Chris 73 via Wikimedia Commons
Tingsrätten anser att mannen kissat på tjejerna, men att han saknat uppsåt. Därför frias mannen helt.
3 av 3
Tingsrätten anser att mannen kissat på tjejerna, men att han saknat uppsåt. Därför frias mannen helt. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Jättefull snubbe kissade ner tjejer på damtoan – får inget straff

Det enda han minns är att han var så nödig att han höll på att explodera. Ändå blev tre tjejer nerkissade av honom. Nu frias 42-åringen.


Det var på en krog i Karlstad i somras som händelsen inträffade. Tre tjejer gick på damtoaletten och allt var som det skulle. Men när de skulle gå därifrån försökte plötsligt en 42-årig man att tränga sig in, skriver Dagens Juridik.

Mannen lyckades ta sig in – och samtidigt kissa på alla tre tjejers ben. En av tjejerna halkade också på det blöta golvet och gjorde sig illa medan mannen fortsatte in på en av toaletterna och låste dörren.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Den 42-årige mannen har beskrivit kvällen som "en av de värsta fyllorna i hans liv”" och att han var så kissnödig så det kändes som att han skulle explodera.

Han åtalades vid Värmlands tingsrätt för ofredande. Tingsrätten anser att mannen kissat på tjejerna, men att han saknat uppsåt, något som krävs för att man ska kunna dömas för ofredande.

Det går helt enkelt inte att utesluta att det hela skulle kunna vara ett misstag.

Därför frias mannen helt, skriver Dagens Juridik.

Läs också om varför du blir kissnödig mitt i natten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir du lätt kissnödig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.