Här sänder han live på Facebook i 180 blås – filmar sin egen olycka

Kör inte bil och pilla på telefonen. Så enkelt är det.


Att sända precis allt live på Facebook är nu så vanligt att det känns som vi känner alla och vet precis vad de gör hela tiden. Visserligen kul, men det finns ju tillfällen när man absolut inte ska hålla på med mobilen.

Vi minns alla John, 25, som snodde en polisbil och sände live på Facebook. Han åkte fast och bevisningen var rätt bra i det läget. Men har utsatte också andra för fara genom att köra bil och filma med mobilen samtidigt.

I onsdags tog Onasi Olio-Rojas, 20, en biltur på Route 6 söder om Boston. Onati är en ung kille som gillar att köra snabbt och visa upp det. Så han plockade upp mobilen för att sända live på Facebook samtidigt som han blåste på i 180 kilometer i timmen.

Runt 11:15 kör Onasi med full fart in i en sopbil och hans bil slungas sen rakt in i betongräcket mellan körbanorna. Allt kunde hans följare följa live på Facebook.

Onati vårdas nu på sjukhus med livshotande skador, skriver The Sun.

Förutom att det är dumt att filma samtidigt som man kör bil så är det dumt att köra för fort. Polisen i USA har dock en ny uppfinning på gång som ska få stopp på fortkörare utan att någon råkar illa ut. Se den smarta uppfinningen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förtroendet för regeringen ökar

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.