I september 2015 kidnappade läkaren en kvinna i Stockholm och förde henne till en "sexbunker" i Skåne. Han planerade att hålla henne inlåst i flera år.
1 av 8
I september 2015 kidnappade läkaren en kvinna i Stockholm och förde henne till en "sexbunker" i Skåne. Han planerade att hålla henne inlåst i flera år. - Foto: SVT / Polisen
Läkaren dömdes i februari 2016 till tio års fängelse för människorov, ett straff som sedan sänktes av hovrätten till åtta års fängelse.
2 av 8
Läkaren dömdes i februari 2016 till tio års fängelse för människorov, ett straff som sedan sänktes av hovrätten till åtta års fängelse. - Foto: Privat/Martin Trenneborgs hemsida
Nu berättar offret Isabel Eriksson, som egentligen heter något annat, för första gången om skräckdygnen med bunkerläkaren.
3 av 8
Nu berättar offret Isabel Eriksson, som egentligen heter något annat, för första gången om skräckdygnen med bunkerläkaren. - Foto: SVT
Martin Trennerborg.
4 av 8
Martin Trennerborg. - Foto: Privat/Martin Trenneborgs hemsida
Här ser vi den märkliga "rastgården" till huset.
5 av 8
Här ser vi den märkliga "rastgården" till huset. - Foto: Polisen
Dörr mot "rastgård".
6 av 8
Dörr mot "rastgård". - Foto: Polisen
Sängen, bord, stolar och kylskåp i bunkern.
7 av 8
Sängen, bord, stolar och kylskåp i bunkern. - Foto: Polisen
Polisens ritning av bunkern.
8 av 8
Polisens ritning av bunkern. - Foto: Polisen

Isabel Eriksson är bunkerläkarens offer – nu talar hon ut i Skavlan

Hon drogades och kidnappades till en våldtäktsbunker i Skåne. Nu berättar Isabel Eriksson för första gången om skräckdygnen.


I början av förra året kunde antagligen ingen undgå att höra om den då 38-åriga läkaren Martin Trenneborg som i september 2015 kidnappade en kvinna i Stockholm och förde henne till en "sexbunker" i Skåne. Han planerade att hålla henne inlåst i flera år.

Bildkälla: Privat/Martin Trenneborgs hemsida

Efter mycket upprörda känslor under rättegången dömdes läkaren i februari förra året till tio års fängelse för människorov, ett straff som sedan sänktes av hovrätten till åtta års fängelse.

Nu berättar offret Isabel Eriksson, som egentligen heter något annat, för första gången om skräckdygnen med bunkerläkaren.

Bland annat berättar hon om det första hon såg när hon vaknade upp i bunkern.

– Jag ser ett plåttak och en man som sitter på en stol bredvid mig och bara tittar på mig och så ser jag att jag har en kanyl i armen som jag hastigt sliter av, berättar "Isabel" i tv-programmet "Skavlan" i SVT.

Bildkälla: SVT

Isabel berättar också att Trenneborg hade ett stort behov av närhet.

– Han ville att vi skulle sova ihop… och det var ju helt fruktansvärt att sova bredvid någon som hade kidnappat en. Han ville hela tiden ha kroppskontakt, säger Isabel i "Skavlan", skriver SVT Nyheter.

Läs också om att den dömde läkarens våldtäktsbunker är till salu – och att flera köpare intresserade.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Minns du fallet med sexbunkerläkaren?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.