Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

63-åringen ville träffa 13-åring - så hon kunde ha sex med hans hund

På nätet ljög mannen om sin ålder men när han ska träffa tonåringen möts han av kameror istället.

England

Nyheter24 har tidigare berättat om organisationen Dark Justice i England. De spårar upp och avslöjar män som vill ha sex med underåriga flickor, män som vill ha sex med barn.

Bland annat en man som ville att en tjej skulle bajsa i hans mun. Se hur mannen avslöjas här.

I det här fallet utgav sig personerna bakom Dark Justice för att vara en 13-årig flicka. Den 63-årigen mannen tog kontakt och ljög direkt om sin ålder, han skrev att han var 18 år och jobbade som gymnastiklärare.

I skärmdumpar från chatten, som Dark Justice senare överlämnade till polisen, kan man se hur mannen leder in samtalet på sex. Han vill bland annat att ”13-åringen” ska ha sex med honom och även med hans hund. Han skriver också hur hans vänner förmodligen vill träffa henne.

De två bestämdes för att ses och den äldre mannen tog tåget från Skottland in till London. Men istället för en 13-årig flicka fick mannen träffa Dark Justice och deras kameror.

Efter en stund kommer polisen och mannen dömdes nyligen till två år och tre månader i fängelse. Mannen hade tidigare suttit i fängelse för liknade brott.

Mer:

42-åringen ville ta 13-åringens oskuld – cyklade till sexdejt