16-åringen vägrar lämna bussen – då bryter polisen av hans arm

Tonåringen lyssnade inte på polisens order innan olyckan.


Att man gör bäst i att lyssna på polisen vet de flesta. Även om man kanske just i tillfället inte förstår vad det handlar om så kanske man bara får lyda order.

Ett polisingripande i området Rotterdam i New York gick väldigt snett. En 16-årig pojke vägrade lämna en buss trots att polisen sagt åt honom att göra det.

När pojken inte rörde på sig försökte poliserna få ut pojken med våld. På bilder från övervakningskameran kan man se hur en av poliserna vrider om pojkens arm väldigt våldsamt. Så våldsamt att pojkens arm går av.

Nu stämmer pojkens familj polisen på en miljon dollar, nästan nio miljoner svenska kronor, för att de brutit armen på 16-åringen.

Polisen hävdar att det inte var meningen att bryta pojkens arm och hade han bara lyssnat på polisen så hade detta aldrig hänt.

Läs mer:

Polisen i New York brukar vara upptagna... med att lira Pokémon. Se videon som fick polischefen att starta en utredning.

När polisen inte spelar spel så slåss de mot Spindelmannen. Typ.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.