Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
7083
reaktioner idag

Polisen jagar ung man i Stockholm – tre överfall mot kvinnor

Polisen jagar den man som i februari misstänks ha lurat in två kvinnor i en svarttaxi – för att sedan köra dem till en annan plats och våldta dem.

Polisen jagar efter en man i Stockholm som saknar fast adress.

I Barkarby-området ska han ha våldtagit två kvinnor efter att ha lurat in dem i en svarttaxi.

Polisen jagar nu mannen som häktats i sin utevaro. Han misstänks för minst tre fall av våldtäkt.

Polisen jagar just nu den man som mot slutet av februari överföll två kvinnor i Barkarby. Tidigt på morgonen 25 februari ska två kvinnor, på väg hem från krogen, hoppat in i en svarttaxi. Istället för att köra dem till rätt adress åkte mannen ut till Barkarby, där han ska ha våldtagit dem. Polisen misstänker grov våldtäkt.

– Bilen har kört dem någon helt annanstans, till ett helt annat ställe än vad de önskat, sa polisens presstalesperson Carina Skagerlind efter överfallet till Expressen.

Nu, nästan två månader efter våldtäkten, kan polisen ha ringat in en misstänkt. Det rör sig om en ung man som gömmer sig bakom minst två identiteter.

Enligt Expressen har mannen även en internationell arresteringsorder, utfärdad i hemlandet Rumänien, det är dock oklart vad det rör för brott. Mannen ska ha häktats i sin utevaro 7 april, och är misstänkt för minst tre fall av våldtäkt i Stockholmsområdet.

Nu söker polisen efter mannen som fortfarande är på fri fot och saknar fast bostadsadress. Han antas hålla sig gömd kring Stockholm, skriver Expressen.