Här bränner de hundar levande – skriker i panik

Flera hundar har dött efter att de stängts in i en brinnande bil.


Människor kan vara riktigt vedervärdiga.

I ett klipp som ska vara inspelat i nordvästra Israel kan man se hur en övergiven bil brinner. Men det är inte det som är det värsta.

Man kan på klippet höra ljudet av flera hundar som skäller och gnyr i panik. Hundarna är instängda i bilen och blir brända till döds.

Personerna verkar ha gjort det här fasansfulla för att de tycker det är kul.

Efter att brandkår kommit till platsen och släkt elden hittades kropparna av flera hundar inne i bilen. Exakt hur många kunde de inte se efter som djuren var väldigt svårt brända.

Boende i närheten är chokade efter händelsen.

– Personerna som gjorde det här är inte mänskliga. Polisen måste hitta de här personerna och sätta dem i fängelse, säger Rami Mahamid skriver brittiska Metro.

Människor behandlar ibland djur riktigt illa. Som ”världens ledsnaste isbjörn”, han fångades för att folk skulle kunna ta bra selfies.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.