Ville ha gratis macka – 26-åring ihjälskjuten på Subway

Mannen började hugga personalen med en kniv när de inte ville ge honom en gratis macka.


Det är polisen som släppt bilderna när en man skjuts ihjäl inne på Subway. Detta efter att den 26-årige mannen knivskurit personalen på restaurangen när de nekat honom en gratis macka.

I videon, som är filmad av en av poliserna på plats, ser man hur 26-åringen befinner sig bakom kassan med en kniv. Han hugger en av personalen med en kniv som han tagit från restaurangen.

Ögonblicket senare rusar han förbi en av poliserna som då avlossar ett skott mot mannen.

26-åringen dör på platsen.

Flera kunder blev vittnen till händelsen som utspelade sig i San Francisco.

Nu har 26-åringens familj startat en insamling för bekosta en transport av mannens kropp till hans hemstad i Texas. Vad han gjorde i San Francisco är inte klarlagt, skriver Daily Mail.

Polismannen som avlossade det dödande skottet har tagits ut tjänst och en utredning har startat om det inträffade.

Läs mer:

Polisen i USA har tidigare fått mycket kritik när de använt vapen mot människor. Bland annat blev det stora protester efter att polisen skjutit ihjäl en fembarnpappa i Lousiana. Detta efter att en video visat hur den dödsskjutningen gick till.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Polisen i Vaggeryd rapporterar om trafikolycka

"Flera polispatruller på plats vid trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

1 timme sedan
Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.