Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna filmades när hon slog och bet sin hund – slipper straff

Nyheter | 08/08/2017 12:00

Den fruktansvärda videon visar hur hunden skriker när kvinnan slår den, men trots det får hon endast en varning av polisen.

En kvinna filmades på ett tåg i Kanada när hon både slår och biter sin hund. Hunden skriker när hon drar tag i pälsen för att kunna bita den. 

Händelsen filmades av medpassagerare på tåget där man tydligt ser hur hon misshandlar hunden, den hemska videon kan du se ovan. 

En passagerare går fram för att säga åt kvinnan att sluta, men hon svara bara aggressivt att hon inte vet vad han pratar om. Under färden ska även andra passagerare ha larmat polis från tåget, skriver Mirror.

Kvinnan tvingades lämna tåget när polisen kom och efter det pratade de både med henne och vittnen till händelsen. 

Baserat på vittnesmålen och kvinnans berättelse bestämde sig polisen för att släppa kvinnan med en varning. Anledningen ska vara att de inte kunde hitta några synliga skador på hunden. 

Efter att videon lades upp på Youtube har den skickats till en djurrättsorganisation i Kanada som kommer att undersöka den, men de säger att det är för tidigt att säga om de kommer kunna vidta några åtgärder, det skriver Mirror.

Förtjänar kvinnan ett straff?