Sexställningar för personer med penis under sju centimeter
1 av 3
En mikropenis är inget hinder för gött sex! - Foto: TT / Pixabay
Inför samlag
2 av 3
Följ de här smarta tipsen. - Foto: Pixabay
Sexuell närhet
3 av 3
Så blir det bra för alla :) - Foto: TT

5 utmärkta sexställningar för dig som har mikropenis

En mikropenis är inte längre än sju centimeter. Men det är inget hinder för att ha riktigt bra sex – följ bara de här sextipsen.


Det är inte särskilt många som har en mikropenis. Alltså en penis som är 7 centimeter eller mindre när personen har stånd. Nyheter24 har tidigare intervjuat 27-årige Lawan som har en mikropenis. Läs intervjun här.

Med de här tipsen från Cosmopolitans sexreporter Jill Hamilton så kan du verkligen få till många heta nätter. Gör inte som den här mannen som fick operera bort sin penis efter att ha stoppat den i en flaska bara.

Tipsen är anpassade för alla kön och sexualiteter.

1. Rock & grind

Den som blir penetrerad kliver upp i en ridande position. Istället för att rida så grinda istället. Rulla på höfterna och gnid dig mot penisen, mot blygdbenet eller det som känns bäst. Om du har en vagina så finns ju faktiskt de känsligaste delarna alldeles i närheten av öppningen.

Åker penisen ut? Det är helt okej – båda kommer vara glada om du gnider dig mot undersidan av ollonet.

2. Dubbelt upp

Tänk vad ett batteri kan göra mycket. Grensla benen på personen med mikropenis och börja runka av. Sen när det är nära kör upp en prostatastav i rumpan. Givetvis så ska du fråga först... Samtycke är a och o!

Om du har en vagina kan personen sätta en klitorisvibrator på dig eller om du har en penis så kan du exempelvis ha en egen vibrator. Det här är teknologins framtid!

De här sextipsen är perfekta för dig med mikropenis! Bild: Shutterstock

3. Den slickande hunden

Doggystyle är perfekt för den mindre penisen. Anledningen är att man då kan komma in så djupt som man bara möjligt.

Här kan du också ta vara på de fantastiska munkunskaperna som personen (antagligen) har. Efter några juck så dra ut penisen och fortsätt med munnen. Släpp loss, båda två!

4. Den tajta kramen

Skeda varandra och låt penisen antingen penetrera vagina eller rumpa.

Vid analsex så blir det givetvis tajtare. Om du sedan blir smekt samtidigt så kan orgasmen vara nära.

5. Silikonhästen

Om du är en person som verkligen vill ha en stor penis inuti dig så kan du ju faktiskt köpa en.

Prova exempelvis en penisförlängare som träs över mikropenisen. När du njutit klart så kan penisbäraren få oralsex så att personen vet att du diggar de riktiga delarna också.

Unna dig lite mys med någon! Bild: Shutterstock

Läs också en personlig berättelse från en man med mikropenis som säger att det "ser ut som två russin som ligger på varandra".

Vill du läsa mer om sex? Besök vår sektion Sex & Blandat.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du någon med mikropenis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.

Kraftigt vinstlyft för Nordea

Den Helsingforsbaserade storbanken Nordea redovisar en rörelsevinst före kreditförluster på 1 796 miljoner euro för årets första kvartal. Det kan jämföras med 1 499 miljoner euro under motsvarande kvartal ett år tidigare.

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas.

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.