Mest lästa

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

Populära sylten kan bli olaglig – efter mer än 100 år

En ny EU-lag riskerar att sätta stopp för en svensk sylttillverkares klassiska recept. Anledningen? Det innehåller för mycket socker.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Brödernas-anställd gömde 100 kilo knark i restaurangens omklädningsrum

I dagarna dömdes en tidigare Brödernas-anställd till fem års fängelse. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade gömt över 100 kilo knark i restaurangens personalutrymmen.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Sylten som kan bli olaglig – här är hela listan

Mer bär i sylten – det föreslås i ett nytt förslag som EU-kommissionen röstar om i dagarna. Får det grönt ljus är det många syltsorter på den svenska marknaden som ligger risigt till. Vi har granskat vilka.

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

City Gross nya förändring – så mycket kostar det kunderna

Matkedjan City Gross genomgår ytterligare en förändring, efter att de öppnade upp en outlet i Skåne. Nästa steg är att lansera en tjänst för kundernas onlinehandel.

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

Sedan 1970 har det varit norm att arbeta fem dagar per vecka i Sverige. Men detta kan komma att förändras. I en ny studie ska fyra dagars arbetsvecka prövas och Nyheter24 har pratat med en av arbetsgivarna. – Vi vet att vi är radikala, säger Yasemin Arhan Modéer, vd för Altitude Meetings, för Nyheter24.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.

Här är elsparkcyklarna med högst olycksrisk

Flicka allvarligt skadad efter hundattack

En flicka i tioårsåldern har fått föras till sjukhus efter att hon blivit biten av en större hund i Storfors i Värmland.

Mikael, 39, sköts till döds framför sin son – när han konfronterade ett gäng

Mikael, 39, sköts ihjäl framför sin 12-årige son under onsdagskvällen, när han konfronterade ett ungdomsgäng på gatan. Ännu är ingen gripen för mordet. – Det är helt fruktansvärt det som har hänt, säger svågern Elias till Aftonbladet.

Mercedes återkallar 341 000 bilar – kan börja brinna

Mercedes återkallar 341 000 SUV-bilar världen över på grund av brandfara, rapporterar nyhetsbyrån NTB.

Populära sylten kan bli olaglig – efter mer än 100 år

En ny EU-lag riskerar att sätta stopp för en svensk sylttillverkares klassiska recept. Anledningen? Det innehåller för mycket socker.

Varningen: Tv riskerar att hackas - finns i 6 000 svenska hem

Över 91 000 smart tv-apparater, varav 6 383 i Sverige, är i farozonen för att hackas, rapporterar tekniksajten Bleeding Computer. – Om en angripare sitter på samma nätverk så kan denne ta kontroll över tv:n, säger Linus Kvarnhammar, cybersäkerhetskonsult, till Nyheter24.