En man har gripits efter en misstänkt skottlossning i Eskilstuna på söndagskvällen. Flera personer larmade, men någon skadad har inte hittats. Arkivbild.
En man har gripits efter en misstänkt skottlossning i Eskilstuna på söndagskvällen. Flera personer larmade, men någon skadad har inte hittats. Arkivbild. - Foto: TT

Ung man gripen för mordförsök i Eskilstuna

En man i 20-årsåldern har gripits i Eskilstuna, misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott, rapporterar lokala medier.


Mannen greps efter det att flera personer larmat om en misstänkt skottlossning i Årby i Eskilstuna vid 22-tiden på söndagskvällen.

Ingen skadad har påträffats, men polisen har arbetat intensivt i området och under natten har flera patruller befunnit sig vid platsen.

— Jag kan inte säga så jättemycket. Utifrån vittnesuppgifter och så vidare är vi ganska övertygade om att det har skett en skottlossning, sade Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen, till TT tidigare under natten.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Man mördade bekant med sparkar och slag

En 42-årig man döms till 16 års fängelse för att ha mördat en man i 65-årsåldern i Mölndals kommun, skriver GP.

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Vänersborg

"På E45 strax söder om Brålanda har en personbil kört in i ett mitträcke.", skriver polisen på sin hemsida.

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.