Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Shanthi, 25: "Jag har aldrig haft sex"

Komikern Shanthi Rydwall-Menon, 25, berättar i ett Youtube-klipp att hon aldrig har haft sex.

Komiker

Komikern Shanthi Rydwall-Menon är 25 år och har aldrig haft sex. Det är inget hon valt, utan det har bara blivit så. Det här berättar hon själv om i ett klipp hon publicerat på sin Youtube-kanal.

– Jag gjorde videon eftersom jag skämts länge över det och tycker det är är jobbigt i perioder, säger hon till Nyheter24.

Shanthi berättar att hon tänker mycket på att hon aldrig "fått till det" och att det ibland går så långt att hon får svårt att utföra sitt jobb på grund av det här. Hon har tidigare skämtat om att hon aldrig haft någon pojkvän och genom att göra en video om att hon inte haft sex hoppas hon att hon ska kunna må bättre i sig själv.

– Jag tänkte att om jag säger som det är, eftersom just detta har tyngt mig, så kanske det blir mindre tungt och det blev det. Responsen har varit överväldigande och jag har fått många mail från människor i liknande situationer som tackar! säger hon.

Shanthi tycker att ämnet är alltför tabubelagt och att det finns något skamligt i att inte ha haft sex. Hon säger att det känns som ett misslyckande, trots att det egentligen inte ska behöva vara det. Hon berättar att en anledning till att det inte blivit av är att killar utsatt henne för mobbning när hon var yngre.

– Det är verkligen så att jag låtit mina mobbare ta över. Jag har sett mig själv med deras ögon och varit osäker på mig själv. När jag träffat killar i vuxen ålder har jag svårt att stå på mig och uppskatta mig själv, säger hon.

Ovan kan du se början på Shanthi Rydwall-Menons video, hela videon finns på hennes YT-kanal.

Läs också om Amanda Leander som valt bort sex i ett helt år. Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Är sex viktigt för dig?

Mer:

8 myter om att ha sex för första gången – som du antagligen gått på