Kikki Danielsson, kärlek, celibat
Kikki Danielsson har valt att leva som celibat - Foto: Fredrik Sandberg / TT

Kikki Danielsson om kärlekslivet – inga bra vibrationer

Kikki Danielsson är en av Sveriges mest hyllade artister. Men privat är det inte lika bra vibrationer. I podcasten "Fördomspodden" talar hon ut om varför hon valt att leva ett liv – som celibat.


Kikki Danielsson fick ett rejält uppsving i karriären efter sin medverkan i "Så mycket bättre". Men trots att karriären är på uppgång igen så är det något annat som inte blomstrar i livet – kärleken.

I veckans avsnitt av "Fördomspodden" berättar hon om varför hon lever ofrivilligt som singel.

"Inte varit nära en karl på det här seklet"

När Emil Persson ställer frågor om Danielssons privatliv i podden avslöjar hon att det var ett bra tag sedan hon varit med en man.

"Jag har väl inte varit nära en karl på det här seklet, höll jag på att säga"

Danielsson fortsätter prata ut om bristen på intimitet. Där den ofrivilliga ensamheten handlar mycket om att hon ställer sig frågande till om män är ute efter hennes kändisskap eller genuin kärlek.

Varpå Persson frågar om det innebär att artisten valt att leva ett liv som celibat:

"Ja", svarar Danielsson. 

"Alla vettiga killar är ju upptagna"

Persson försöker peppa Danielsson om att det finns bra karlar där ut och att hon borde börja leta mer aktivt efter kärleken igen. Men den dörren är stängd förklarar Danielsson som accepterat ett liv som singel. 

"Men alla vettiga killar är ju upptagna. Och så blir man bortskämd när man lever ensam"

Läs även: Ullared-Morgan om nya kärleken: "Är inte ute efter min plånbok"


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?