Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
65
reaktioner idag

Hemlig plats och lösenord – så ska kvinnohatarens möte i Sverige hållas

Kvinnohataren Roosh V anordnar möte i Stockholm för dem som delar hans åsikter. Så här kommer det att gå till.

Daryush Valizadeh, som han egentligen heter.

Roosh V ordnar möte i Sverige.

Roosh V ordnar möte i Sverige.

Roosh V.

Här är Roosh V:s sjuka idéer om varför våldtäkt bör legaliseras.

Här är Roosh V:s sjuka idéer om varför våldtäkt bör legaliseras.

Fruktansvärt.

Fruktansvärt.

Verkligen vidrigt.

Nyheter24 kunde igår rapportera om bloggaren, kvinnohataren och mansaktivisten Roosh V, eller Daryush Valizadeh som han egentligen heter.

Han är ökänd världen över och har bland annat skrivit på sin blogg om hur han tycker att våldtäkt ska legaliseras.


Den 6 februari anordnar Roosh V ett möte för likasinnade på flera platser i världen – däribland i Stockholm.

På sin blogg avslöjar Roosh V att han inte kommer att befinna sig på plats i Stockholm under mötet. I stället kommer han att vara på ett annat liknande möte i Washington DC.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Men för att se till så att allt går till på rätt sätt han Roosh rekryterat så kallade ”hosts” – värdar – i länderna där mötena ska hållas. Så även i Sverige.

Dessa värdar kommer att finnas på en angiven, offentlig, plats i centrala Stockholm mellan klockan 20 och 20.20 för att möta upp deltagare. De kommer sedan att gå vidare till en okänd plats.

Inte nog med att endast heterosexuella män är de enda som får vara med – deltagare måste också kunna en hemlig hälsningsfras, ett slags lösenord.

När de anländer till platsen ska de ställa en fråga, som sedan ska besvaras på ett speciellt sätt; på så sätt vet de vilka de andra deltagarna är.

Under onsdagens skrev Roosh V på sin blogg att en del av mötesplatserna förflyttats eller blivit ännu hemligare, eftersom han menar att ”världen jobbar emot oss”. Vidare skriver han att han inte vill att mötena ska bli en konfrontation med ”oattraktiva kvinnor”.


Mer:

Det är tydligen alltid männens eller invandrarnas fel