Är det här läskiga klippet beviset på att sjöjungfrur faktiskt finns?

- 05/10/2016, 21:01 -

Filmklippet visar något som ser ut som liket av död sjöjungfru uppspolat på en strand. Nu skrämmer det slag på folk över hela världen.

Många har nog fantiserat om att människoliknande havsdjur i form av sjöjungfrur skulle kunna finnas på riktigt. Det finns till och med människor som går så långt i sina fantasier att de faktiskt lever som sjöjungfrur.

Men om det nu skulle vara så att de fanns på riktigt, hur skulle du då reagera om du stötte på det läbbiga liket av en uppspolad sjöjungfru på en strand?

Facebookanvändaren Paul Jones verkade ha råkat ut för just det, på en strand i Norfolk, England.

Det skrämmande filmklippet laddade han upp tillsammans med texten "I dag på Great Yarmouth har vi funnit vad som ser ut som en sjöjungfru som har spolats upp på land."


Filmklippet fick snabbt nästan 400 000 visningar, tusentals delningar och förfärade kommentarer från chockade människor över hela världen.

Men självklart är inte allt vad det ser ut att vara på nätet i det här fallet. Faktum är att Paul Jones en skicklig konstnär inom specialeffekter.

Det här verkar helt enkelt vara ett väldigt väl genomfört trick, perfekt tajmat inför Halloween och alla läbbigheter som hör högtiden till.

Det hindrar inte en del av de som har kommenterat från att häpnas över fyndet.

– R.I.P. Ariel, skriver en person i kommentarsfältet enligt Metro Xpress.

Vi får väl hoppas att hen inte är allt för saknad av Blunder, Sebastian och resten av Disneygänget.

Letar du efter inspiration till det läskigaste Halloweensminket? Missa inte Felicias kusliga sminkningar, bland annat hennes skräckinjagande version av Pikachu. Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Tror du att sjöjungfrur finns?