Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sonja skyllde sötsuget på killen – då tog han ut hämnden på hennes Nutella

- 13/10/2016, 18:06

När Sonja sa till sin sambo Alex att han köper godis alldeles för ofta fick han en briljant idé – och hon fick bittert ångra vad hon sagt.

Om du älskar godis och sötsaker vet du hur svårt det kan vara att lägga ifrån sig godispåsen. Ännu värre att se sitt älskade godis gå till spillo.

I söndags skulle Sonja Michalowski, 27, från Göteborg se på film med sin fästman Alex. När de låg där i soffan blev de sugna på att ha något gott att äta på till filmen.

Men snart kom diskussionen att övergå till att Sonja klandrade Alex för att alltid köpa onyttiga godsaker, som hon inte kan låta bli att äta. Hon menade att han i stället borde peppa henne till att träna.


Det fick honom att göra något otroligt oväntat.

– Han flippade och sa "då fixar jag det här problemet". Då gick han helt bananas, berättar Sonja för Nyheter24.

Helt plötsligt tog han fram Sonjas kakor och la dem på stolen, för att sedan sätta sig på dem.

Alex är själv en riktig gottegris. I alla de fyra år han och Sonja har varit tillsammans har han ätit chips nästan varje kväll.

– Bara härom kvällen föreslog Alex att vi skulle åka till Hemmakväll, och då gör man ju det för man tycker ju att det är gott. Så äter man, och tycker synd om sig själv och sen är det hans fel, förklarar Sonja.

Men att förstöra kakorna räckte inte för Alex. Rätt som det var tog han Sonjas Nutellaburk. Om du gillar Nutella kan du förstå paniken hos Sonja.

För helt plötsligt tömde han ur all Nutella i diskhon. Det var då Sonja började filma. I videon hörs en panikslagen Sonja säga "vad ska jag äta när jag får mens?".

Jag kan äta Nutella med sked när jag har mens, så det är absolut min mensmedicin, skrattar Sonja.

Hon vill även att Alex ska köpa en ny burk, men det har ännu inte gjorts.

– Om han inte gör det släpar jag honom till affären och får honom att köpa det. Även om han köpte det från början får han köpa en ny ändå, berättar Sonja för Nyheter24.

Om du också älskar Nutella borde du kolla in receptet på Nutella-brownies eller prova Nutella-kebaben!

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.