Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4257
reaktioner idag

Marie fick en bild på Snapchat – av en vän som skadat sig på ett oväntat sätt

Marie fick en snap som kanske inte hör till det vanliga. Hennes vän Emma hade varit med om en något annorlunda olycka.

Rolig snap

På Snapchat kan allt hända. Oftast så är det fula miner man skickar till sina vänner för att beundra varandras dubbelhakor eller uppdatera ungefär varenda sekund av ens liv.

Men Marie Karlsson, 21, fick en snap från sin vän Emma, 19, som får alla att undra. Vad hände egentligen här? Hon la ut snapen på Twitter och den fick genast tusentals likes.

Emma var ute på krogen och följde med en kille hem. De började "hålla på". Hon berättar att han satt på en stol och att hon började ge honom oralsex.

Då kände hon plötslig en smärta i sitt knä, men fortsatte för att inte förstöra stämningen. När hon vaknade upp nästa morgon haltade hon. Hon tog sig hem i klackskorna från dagen innan.

När Emma kom hem frågade hennes mamma vad som hade hänt. Hon berättade, och de åkte till vårdcentralen.

Knät var så pass skadat att hon fick stödband och övningar för att träna upp knät igen. Det var då hon skickade bilden till Marie Karlsson.

– När folk frågar som vad som har hänt vet jag inte riktigt vad jag ska svara men blowjobs kan också ge skador, säger Emma till Nyheter24.

Marie Karlsson Privat

Marie berättar för Nyheter24 att hon inte alls är chockad över bilden hon fick på Snapchat. Hon svarade med "haha" och säger att hon bara skrattade när hon fick den.

– Jag är inte alls förvånad. Hon är väldigt skön och bryr sig typ inte om något.

Läs också om de absolut elakaste snapsen man kan skicka.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om en sexrelaterad olycka?

Mer:

Så vet du om någon tagit bort eller blockerat dig på Snapchat