Mest lästa

Fullständigt kaos – aldrig har "Kolibrifestivalen" varit så urbota dumt

6 Feb, 12:09

Till alla föräldrar: Lär dina snorungar att inte smygfota folk!

12 Apr, 16:07
KRÖNIKA. Utsatthet och mobbning. Välkommen till verkligheten i den fysiska världen och i den digitala. Den senaste Tiktok-trenden "Gargamel-snipes" går ut på att smygfota "fula" personer som sedan hängs ut av unga personer. Nyheter24:s Josefine Avelind är less på dagens ungdomar som inte fått rätt uppfostran.

Spara pengar och skaffa en unik stil – 5 vassa knep från en student

20 Aug, 10:00
Det kanske inte låter särskilt kul att leva snålt men det kan komma att bli en nödvändighet för många. Här kommer fem tips på hur du kan hålla nere utgifterna och samtidigt som du kan unna dig att lyxa till det då och då.

Jonas Jerebko talar ut om flytten till Ryssland: "Jag vill säga förlåt, det var ett misstag”

3 Jul, 15:06
Efter mer än ett års tystnad är Jonas Jerebko redo att prata. Och han är ångerfull. – Flytten till CSKA Moskva var ett misstag. Jag vill säga förlåt. Det blev fel, men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv, säger basketstjärnan i en exklusiv intervju med TT.

Nej, "girl math" är inte kvinnohat – det är du som saknar humor

22 Sep, 10:32
KRÖNIKA. Är en energidryck för 20 kronor gratis? Ja, det kan man säga om du använder Girl math. Trenden på Tiktok gör människor mer transparenta med sitt konsumerande och får dig att inte känna dig ensam, och jag kan inte annat än att hålla med.

Här är fyra starka samiska profiler du inte får missa

6 Feb, 17:07
I dag 6 februari är det samernas nationaldag. Den samiska kulturen lyfts fram i landet och firas av flera kommuner och föreningar. Här är fyra ständigt aktuella samiska profiler som med sitt brinnande engagemang kämpar för samiska rättigheter.

Till alla föräldrar: Lär dina snorungar att inte smygfota folk!

12 Apr, 16:07

Här är fyra starka samiska profiler du inte får missa

6 Feb, 17:07
I dag 6 februari är det samernas nationaldag. Den samiska kulturen lyfts fram i landet och firas av flera kommuner och föreningar. Här är fyra ständigt aktuella samiska profiler som med sitt brinnande engagemang kämpar för samiska rättigheter.

Fullständigt kaos – aldrig har "Kolibrifestivalen" varit så urbota dumt

6 Feb, 12:09
KRÖNIKA. Vad var det jag såg? Naken-Jesper och Farah inflation? Ingen förväntar sig väl ett starkt startfält eller att allt ska vara något att ha – men hur lågt ska Mello egentligen gå?

Jag sprang två kilometer varje dag i 30 dagar - det här hände

18 Mar 2022, 14:43

Här är alla tecken på att Julia Franzén och Bingo är tillsammans igen

7 Feb 2022, 16:24
Det florerar nya romansrykten mellan Bingo Rimér och Julia Franzén, som av allt att döma verkar ha hittat tillbaka till varandra. Här är alla bevis som talar för att så är fallet.

Inte ens Spanska sjukan kan ursäkta ett så vidrigt beteende i Farmen

2 Feb 2022, 15:27
KRÖNIKA. "Jag förstår att det är tufft att vara isolerad i ett hus med främlingar – det är därför varenda dokusåpa som någonsin gjorts har det som utgångsläge. Men är det en ursäkt för osynliggörande och utfrysning?"

Kvinnor mördas - medan ni pepparsprayar fotbollssupportrar

4 Okt 2021, 19:46

"Ovaccinerade gravida har en plats i mitt privata helvete"

8 Sep 2021, 20:16
KRÖNIKA. När jag föder mitt första barn hoppas jag att inga ovaccinerade pappor släpps in på BB. Åt mammorna är det ju tyvärr inget att göra, skriver Nyheter24:s Alma Yttergren.

Varför vill SD att vi ska se en polis dö på video?

2 Jul 2021, 11:16
"Ingen, varken offer eller efterlevande, ska behöva ​stå ut med att bilder och videoklipp på dödsögonblicket sprids som klickigt innehåll på sociala medier", skriver Nyheter24:s Mathilda Lundqvist.

KRÖNIKA: Därför hoppas jag att Clubhouse är en fluga

14 Feb 2021, 17:26

Barnmorskan: Koppla inte ihop vaccinmotståndare med de som vill föda hemma

29 Jan 2021, 13:52
"Att personer som väljer att föda hemma är foliehattar som inte vaccinerar sina barn är inte bara löjligt utan också helt felaktigt", skriver Rebecca Nilsson som är barnmorska och skribent på Life of Svea.

Stefan Löfven, du håller på att döda svensk fotboll

25 Sep 2020, 10:23
"Det är lätt att dra på sig en landslagströja, rida på framgångsvågen och hashtagga #viärsverige när det går bra, Stefan Löfven. Men att stå upp för fotbollen när det är kris klarar du inte av." skriver Henrik Eriksson chefredaktör för Nyheter24.

Svenska högern förstår nog inte hur tung deras vecka varit

6 Mar 2020, 07:56

Fiasko efter fiasko: Löfvens krishantering är faktiskt helt obegriplig

20 Feb 2020, 10:13
Stefan Löfven sitter riktigt illa till. Snart är situationen fullständigt ohållbar. Nyheter24:s Karl Anders Lindahl ser en statsminister i fritt fall.

Avhoppet visar Sverigedemokraternas stora problem

12 Feb 2020, 10:51
Ännu en stark röst tystnar inom Sverigedemokraterna. Karl Anders Lindahl skriver om att kompetensförstörningen börjar bli ett jätteproblem inom SD:

"Jonas Sjöstedts oväntade fråga fick Jimmie Åkesson att se ut som en vilsen amatör"

15 Jan 2020, 13:56
ANALYS: Har Nyheter24:s Karl Anders Lindahl hittat ett historiskt ögonblick i onsdagens partiledardebatt?

Du kan inte gnälla på sjukvården – och samtidigt rösta för sänkta skatter

14 Jan 2020, 16:00
ARETHA BERGDAHL: "Bra sjukvård kostar pengar. Därför kan man inte driva på frågan om skattesänkning och sedan bli upprörd när våra sjukhus inte fungerar."

Du kan få tillbaka respekten, Löfven, det finns ett sätt

8 Jan 2020, 18:24
HANNES BJERNHAGEN: Det går oerhört trögt, på alla vis, för vår statsminister. Men det är inte över ännu. Han kan fortfarande bli ihågkommen med respekt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.