Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jag får trycka upp min relation i era nyllen hur mycket jag vill

- 03/10/2018, 18:26 -
Malou Wilson och hennes pojkvän. Samt champagneflaskor.

Malou är trött på att hon "inte får" visa hur fint hon har det i sin relation.

Privat / Pixabay

Nyheter24:s Malou Wilson: Ni får dela hur mycket drinkbord, dansgolv och DJ-bås som helst på sociala medier. Så länge jag får visa hur fint jag har det, hur tråkigt ni än må tycka det är.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det är ett nedrans tjat om att man inte får lägga upp bilder på sin partner. "Visst någon gång ibland, men inte hela tiden?!"

Okej kära du, singel-människa. Vad ska jag lägga upp då? 

Jag har levt ett sinnessjukt kalasliv. Det var fest flera gånger i veckan och varenda sekund hamnade på sociala medier. Jag var en sån. Sen träffade jag mannen i mitt liv, då bytte jag sida, till förhållandesidan.

Jag lägger upp bilder på mig och min partner för jämnan och försöker verkligen att undvika att vara en "jobbig förhållande-person". Frågan är ju varför jag ens bryr mig. Jag är ju inte "ute och ränner" varje helg? Får jag inte lägga upp något på min Instagram då? För att jag "bara lägger upp på mig och min kille"?

Men varför ska jag ut och stöka och träffa massa nya människor när jag kan tillbringa tid med den jag älskar mest? Varför ska jag bli tallad på röven av randoms i baren i väntan på min drink, istället för att få en kram av min älskling hemma?

Nej, jag har tappat respekten för att "komma in lättast på flest uteställen" eller för all del "känna flest människor så att man får någon extra drink". Snälla, jag dör töntighetsdöden.

Och för att inte tala om hur matt man blir på gubbisarna? Ni vet dem som tror att de ska fiska in unga tjejer med några goiloiga drinkar? Usch. 

Men det är ju faktiskt inte de som är värst. De absolut värsta är dem som är ute och galejar för fulla muggar, slänger ut allt på sociala medier (som tidigare jag) men som varken känner sig eller tror sig vara en av de desperata – det är ni som är värst.

Nej hujeda mig. Ni kan inte på något sätt alls varken sukta mig eller göra mig avis. Skickar ni en bild på ett drinkbord till mig, så får ni en bild på min katt tillbaka. Och jag vann. För jag sitter hemma med det ni jagar – en trogen partner och världens gulligaste husdjur.

Så, klarar du inte av mitt otroligt händelselösa liv – titta inte då.

Malou Wilson,
Nyhetsreporter på Nyheter24