Kvinna solbadade naken i fönster – ingen bilkrock

Bilden är äkta, men storyn är det inte. Här är originalartikeln – och Nyheter24:s pudel.


Distraherades av naken kvinna – blev bestulen

En man i Tennesse tittade på en kvinna som badade naken i hans pool.

Samtidigt passade kvinnans medbrottsling på att stjäla smycken, mediciner och ett vapen från mannen.

UPPDATERAD. Den här artikeln publicerades efter att flera internationella medier uppmärksammat bilden på den nakna, solbadande kvinnan. Nu visar det sig dock, efter lite närmare granskning av Huffington Post, att bilden är gammal och troligtvis från Estland – inte Österrike.

Det var den österrikiska tidningen Heute som publicerade bilden igen i år efter ett "läsartips". Egentligen lades den upp redan 2012 på Reddit.

Vi får helt enkelt lov att be om ursäkt – och pudla.


Här är originalartikeln för den som ändå vill läsa:

WIEN. Kvinnan solade naken och hade placerat underkroppen utanför fönstret för att få maximal effekt. Samtidigt så krockade två bilar på gatan utanför, skriver brittiska Daily Mail.

Enligt Michael Kienast, som befann sig på platsen ifrågasatte den ena bilföraren hur den andre kunnat köra rätt in i hans bil.

– Föraren i den bilen svarade: "Jag är ledsen, jag blev distraherad" och pekade upp mot fönstret, säger Kienast till Daily Mail.

Enligt honom ska den andre föraren då ha svarat att han "förstod vad han menade".

När polisen väl kom till platsen ska ett flertal bilar ha blockerat gatan, skriver Daily Mail. Kvinnan ska dock ha återvänt in i lägenheten. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.