Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
180
reaktioner idag

Kvinna solbadade naken i fönster – men nej, det blev ingen bilkrock

Bilden är äkta, men storyn är det inte. Här är originalartikeln – och Nyheter24:s pudel.

Ett ovanligt sätt att sola.

UPPDATERAD. Den här artikeln publicerades efter att flera internationella medier uppmärksammat bilden på den nakna, solbadande kvinnan. Nu visar det sig dock, efter lite närmare granskning av Huffington Post, att bilden är gammal och troligtvis från Estland – inte Österrike.

Det var den österrikiska tidningen Heute som publicerade bilden igen i år efter ett "läsartips". Egentligen lades den upp redan 2012 på Reddit.

Vi får helt enkelt lov att be om ursäkt – och pudla:


Här är originalartikeln för den som ändå vill läsa:

WIEN. Kvinnan solade naken och hade placerat underkroppen utanför fönstret för att få maximal effekt. Samtidigt så krockade två bilar på gatan utanför, skriver brittiska Daily Mail.

LÄS MER:Klädde ut sig till tant – 14-årig pojke fick handla på Systembolaget

Enligt Michael Kienast, som befann sig på platsen ifrågasatte den ena bilföraren hur den andre kunnat köra rätt in i hans bil.

– Föraren i den bilen svarade: "Jag är ledsen, jag blev distraherad" och pekade upp mot fönstret, säger Kienast till Daily Mail.

LÄS MER:Supergris vägrar bli bacon – flyr slaktbilen

Enligt honom ska den andre föraren då ha svarat att han "förstod vad han menade".

När polisen väl kom till platsen ska ett flertal bilar ha blockerat gatan, skriver Daily Mail. Kvinnan ska dock ha återvänt in i lägenheten. 

--

Läs mer:

Här kliver hjältekatten fram – räddar pojke från våldsam hundattack

Mer:

Distraherades av nakenbadande kvinna - då stals hans vapen