Mest lästa

John stämmer lotteriet – efter felaktig miljardvinst

Navalnyjs fru: Vet inte om jag ska tro på det

Den ryske regimkritikern Aleksej Navalnyj har dött i fängelse, enligt den ryska kriminalvården. Jag vet inte om jag ska tro på de förfärliga nyheterna eller inte, säger hans fru Julia Navalnaja på en säkerhetskonferens i München på fredagen.

Navalnjys fru Julia Navalnajas X-konto stängs av

Julia Navalnajas konto på X har tillfälligt stängts av, rapporterar flera medier.

Här är lyxiga presenten Putin gav till Kim Jong-Un

Rysslands president Vladimir Putin fortsätter att uppvakta Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Senaste gåvan: En rysktillverkad bil för privat bruk, meddelar Nordkoreas statliga nyhetsbyrå.

Expert: Avdijivka – dyrköpt seger för Ryssland

Avdijivka har fallit. Det är den första ryska framgången sedan Bachmut – men till priset av stora förluster och med litet strategiskt värde, enligt en expert.

Kraftig ökning av mässling i världen

Antalet fall av mässling ökar dramatiskt i världen, larmar Världshälsoorganisationen (WHO). Under 2023 rapporterade över 306 000 fall, en 79-procentig ökning jämfört med året innan.

Sydkoreas oppositionsledare huggen i halsen

Tsunamivarning i Japan efter kraftigt skalv

I Japan har flera skalv inträffat utanför Ishikawas kust i landets centrala delar. En tsunamivarning har utfärdats för landets nordvästra kust. Ett av skalven har en preliminär magnitud på 7,6, enligt Japans meteorlogiska institut.

39-årig man död i hajattack på Hawaii

En 39-årig man har avlidit efter att ha attackerats av en haj vid ön Maui. Enligt lokala medier ska attacken ha skett i lördags morse.

Resenärer på SAS-plan mystiskt illamående – tvingades nödlanda i Köpenhamn

Under natten tvingades ett SAS-plan som var på väg från Malaga till Stockholm att nödlanda i Köpenhamn då flera personer på planet mystiskt mådde illa.

Lät sin mamma mördas – nu släpps Gypsy Rose Blanchard ur fängelset

Mordet på Dee Dee Blanchard blev mycket uppmärksammat under rättegången mot hennes dotter Gypsy Rose Blanchard och dotterns pojkvän. Nu släpps dottern från fängelset.

Mystiska paket med 120 kilo kokain flöt i land i Australien

Polisen finkammar stränder runt Sydney i Australien sedan mystiska paket med över 120 kilo kokain flutit i land under julhelgen.