Här är mannen som kastade sig naken till lejon – trodde han var profet

Om mannen försökte ta sitt liv när han kastade sig till lejonen är oklart. Det är dock klart att han just nu lever och verkar bli återställd. Lejonen dog däremot.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den galna mannan som klädde av sig naken och kastade sig till lejon på ett Zoo. Lejonen fick skjutas men mannen överlevde.

Mannen heter Franco Ferrada och är 20 år. Innan han slängde sig till lejonen hade han lämnat en lapp i sina kläder som berättade att han var en profet och ”att slutet var nära”, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Varför han agerade som han gjorde kan också ha att göra med att hans mamma dog av bröstcancer för tio år sen. Franco Ferrada förlät aldrig sin pappa som började dricka eftersom han saknade Francos mamma. Franco togs då från sin pappa.

– Franco verkade vara en glad, ung man på utsidan. Han handlade på zooet förvånade oss alla, men hans familj har haft mycket problem, säger en person i Francos hemstad Puento Alto, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Franco Ferrada ska sedan ha gått med i militären för att slippa vara omhändertagen av myndigheter och försöka fly från sina demoner.

Om ranco försökte skada sig när han hoppade in till lejonen är i nuläget oklart men han befinner sig just nu på sjukhus. Han är sår i ansiktet, huvudet, halsen, ljumske och skuldror, skriver Daily Mail.

Santiago Zoo överväger nu att anmäla 20-åringen för intrång. Flera på djurparken är väldigt tagna av att två av deras lejon behövde skjutas.

Bildkälla: Facebook

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

1 timme sedan
Minst åtta människor rapporteras ha dödats och ett tjugotal skadats i nattens ryska attacker mot Ukraina. De riktades i huvudsak mot regionen Dnipropetrovsk, enligt inrikesdepartementet i Kiev.