Kim Kardashian och Blac Chyna bjöd sina miljontals följare på heta bilder. Men det är något som inte stämmer...
1 av 5
Kim Kardashian och Blac Chyna bjöd sina miljontals följare på heta bilder. Men det är något som inte stämmer...
Vad har hänt med dörrkarmen till vänster? Jo, den fick en liten extra skjuts när Kim försökte smalna ner sin midja.
2 av 5
Vad har hänt med dörrkarmen till vänster? Jo, den fick en liten extra skjuts när Kim försökte smalna ner sin midja.
Kim och Blac Chyna posar loss på den kraftigt retuscherade selfien.
3 av 5
Kim och Blac Chyna posar loss på den kraftigt retuscherade selfien.
Kim har legat i hårdträning och följt en diet.
4 av 5
Kim har legat i hårdträning och följt en diet. - Foto: Stella Pictures / Devone Byrd, PacificCoastNews
Hon tränar hårt.
5 av 5
Hon tränar hårt. - Foto: PacificCoastNews / Devone Byrd

Kims pinsamma Photoshop-tabbe på Instagram

Kim Kardashian är vacker som en dag, men stjärnan själv verkar inte tycka att det räcker. Nu avslöjas hennes Photoshopmiss på Instagram.


Guide: Så tar du den perfekta selfien

Har du tröttnat på att se ut som ett blåbär på de selfies som du slänger upp på Instagram? Då är det dags att kolla in proffsfotografens bästa tips för att bli fotogenisk. 

Läs mer här.  

Kim Kardashian, 33, har legat i hårdträning sedan hennes dotter North West föddes i somras. Allt för att bli av med de envisa extrakilona som hon la på sig under graviditeten. 

Legat i hårdträning

Både dieten och den hårda träningen har gett resultat, och Kim ser mer hälsosam ut än på länge. Men det räcker inte för Kim, som fortfarande verkar vilja gå ner i vikt. 
I helgen så bjöd nämligen Kim sina miljontals Instagramföljare på två inspirerande träningsbilder. På bilderna ser vi en träningsklädd Kim posera i badrummet med sin väninna Blac Chyna

Kim leker loss i Photoshop

Det är bara ett litet problem med bilderna – de är rätt kraftigt redigerade i Photoshop, något som uppmärksammats av bland annat Celebitchy.  

Några detaljer som avslöjar Photoshop-missen är bland annat den väldigt sneda dörrkarmen i bakgrunden, som blivit till efter att Kim har gjort sin midja och mage smalare i Photoshop. Det här är inte första gången som kändisarna inte nöjer sig med ett simpelt filter för att ge sina bilder en extra boost. 

Sällskap av Miranda Kerr 

I november 2013 fick supermodellen Miranda Kerr förklara varför hon redigerat bort halva sin midja på en bild som hon kablade ut till sina 2,6 miljoner följare, skriver Daily Mail.  

Kolla in bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Kim tipsar om hur du tar den perfekta selfien: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.