Daniel Lindgren
Redaktör
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg kända från SVT:s "Gift vid första ögonkastet" har drabbats av missfall. Läs mer här!
Sverige körde över Italien med 5–0 i VM för bara två månader sedan. Men de blågula fotbollsdamerna tar inget för givet när viktiga poäng står på spel i Castel di Sangro på tisdag. Det kan bli något annat. De kan ha fått en nytändning efter att ha bytt tränare, säger anfallaren Lina Hurtig.
0–2 mot AIK och 1–2 mot Värnamo. Djurgården har det tungt i allsvenskan. Det är allt annat än godkänt, säger lagkapten Magnus Eriksson om derbyförlusten.
Europa behåller Solheim Cup-bucklan efter en riktig rysaravslutning. Caroline Hedwall var en av de stora hjältarna när mötet med USA slutade 14–14. En helt fantastisk känsla, säger hon.
"Fotbollsmatchen på Friends arena på söndag eftermiddag har genomförts utan allvarliga ordningsstörningar.", skriver polisen på sin hemsida.
Swedavia ska införa ett pristak på mat på de flygplatser som bolaget driver, däribland Arlanda och Landvetter. Läs mer här!
En historisk premiär. Då vann nykomlingen Frölunda med 3–2 efter ett sudden death-avgörande.
Friends arena blev till slut en enda stor AIK-fest. I fokus: derbysegern och Ioannis Pittas. Det här kommer jag att minnas länge, säger tvåmålsskytten efter 2–0 mot Djurgården.
Den nederländska stormatchen mellan Ajax och Feyenoord kommer inte att spelas klart.
1 timme sedan
Trafikverket vädjar till pendlare som påverkas av jordskredet i Stenungsund att ha en avvaktande inställning till att ge sig ut i trafiken i början av nästa vecka. Köerna kan byggas på blixtsnabbt, säger presschef Bengt Olsson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.