Fredrik Paulin
Redaktör
Kristdemokraterna är ensamt parti under riksdagsspärren med 3 procent av väljarstödet, visar DN/Ipsos senaste mätning. Det är partiets sämsta notering hos Ipsos på över fem år.
Dackarna är återigen Sveriges bästa speedwaylag. I den andra SM-finalen mot Västervik blev det 46–44, vilket betyder att Målillaklubben körde hem guldet med totalt 93–87 över de två finalmatcherna.
Fem män mellan 20 och 30 år har anhållits misstänkta för människorov i Trollhättan.
Anthony Rota, talman i det kanadensiska parlamentet, avgår med omedelbar verkan.
"En polispatrull stoppade en bil vid Fågelbro på Värmdö för kontroll av föraren.", skriver polisen på sin hemsida.
Moderater och sverigedemokrater ligger bakom nio av tio kritiska Twitterinlägg mot nyhetsmedier. Det visar forskning, som kartlagt hur svenska riksdagsledamöter använder X, tidigare Twitter, rapporterar tidningen Journalisten.
USA:s konkurrensmyndighet FTC stämmer Amazon. Näthandelsjätten anklagas för att på flera punkter ha utnyttjat sin monopolställning till att undergräva konkurrensen på marknaden.
"Man misshandlad, Tierp.", skriver polisen på sin hemsida.
1 timme sedan
Nordkoreas FN-ambassadör varnar för att Koreahalvön står på gränsen till ett kärnvapenkrig. Anledningen skulle vara att USA och Sydkorea skapat ett fientligt klimat.
1 timme sedan
Spelet var inget att skriva hem om. Men en seger är en seger. 1–0 borta mot Italien var precis vad de svenska fotbollsdamerna behövde i Nations League.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.