Thabo HIDDEN
Redaktör
Det blev ingen pangsuccé för actionstjärnan Sylvester Stallones senaste film "Expendables 4". Filmen drog in mycket mindre i biljettintäkter än beräknat under sin premiärhelg på bio i USA och Kanada: 8,3 miljoner dollar, motsvarande 92 miljoner kronor.
Kung Carl XVI Gustaf besöker på måndagen Stenungsund med anledning av det omfattande jordskredet, meddelar regeringen i ett pressmeddelande
Regerande svenska mästaren Häcken tappar mark i den allsvenska guldstriden. Bortamötet med Kalmar slutade i förlust med 0–1. Häcken är nu fem poäng bakom serieledande Malmö.
Maja Stark och Linn Grant var starkt bidragande till att Europa får behålla Solheim Cup-bucklan. Båda lämnar debuten med plusstatistik.
Frölundas ishockeypremiär blev en publiksuccé. Över 1 500 personer kom för att se damlaget spela – och efteråt hyllades uppslutningen av både hemma- och bortalag. Det är det vi vill ha till damhockeyn, säger SDE:s Michelle Löwenhielm till TT.
Krisande fastighetsbolaget SBB säljer nära 1,2 procent av Educo till Brookfield för 242 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande. Samtidigt ska Educo återbetala delar av ett koncerninternt lån – vilket stärker SBB:s likvid med cirka 7,8 miljarder kronor.
1 timme sedan
En mängd poliser i London har lämnat ifrån sig sina tillstånd att bära vapen sedan en kollega anklagats för mord efter en dödsskjutning, meddelar en talesperson för polisen.
1 timme sedan
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg kända från SVT:s "Gift vid första ögonkastet" har drabbats av missfall. Läs mer här!
1 timme sedan
Sverige körde över Italien med 5–0 i VM för bara två månader sedan. Men de blågula fotbollsdamerna tar inget för givet när viktiga poäng står på spel i Castel di Sangro på tisdag. Det kan bli något annat. De kan ha fått en nytändning efter att ha bytt tränare, säger anfallaren Lina Hurtig.
1 timme sedan
0–2 mot AIK och 1–2 mot Värnamo. Djurgården har det tungt i allsvenskan. Det är allt annat än godkänt, säger lagkapten Magnus Eriksson om derbyförlusten.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.