Josefine Avelind
Reporter
Josefine Avelind, född 1994 i Stockholm. Utbildad på Södertörns högskola. Tidigare jobbat med lokaljournalistik. Har även studerat kreativt skrivande och författarskap. Skriver i dag både inrikes- och utrikesnyheter.
7 Maj, 09:35
Trots kärv ekonomi finns det däremot flera sparsätt som gör att du njuta av sommarens nöjen. Få ihop 10 000 kronor och maxa ledigheten.
5 Maj, 17:19
Genom att avsätta tid för onani och självutforskning kan man lära sig mer om sin kropp och sina behov – och särskilt under maj månad.
5 Maj, 17:18
Livsmedelskedjorna Lidl och Willys har blivit offer för bedragare som skapat bluffsidor på Facebook. Sidorna innehåller tävlingar men i själva verket är de en del av en bedrägerikampanj som syftar till att stjäla personlig information.
5 Maj, 17:16
Tivoli och djurparker toppar ofta en barnfamiljs lista under sommaren – däremot finns det flera andra sätt att få uppleva samma nöjen till ett bättre pris.
5 Maj, 14:25
Vid flera tillfällen har en anställd förskollärare uppträtt olämpligt gentemot barn på förskolan och fått skriftliga varningar. För några månader sedan drog denna även ett barn i håret.
5 Maj, 13:56
Hovrätten går på tingsrättens linje och dömer en framgångsrik svensk musikproducent för misshandel av sin dåvarande flickvän, en känd artist.
5 Maj, 13:19
Nyheter24 har samlat en lista över alla musikfestivaler som äger rum i Stockholm – och som kickar igång sommaren.
5 Maj, 13:08
"Trafikolycka med lastbil på Rv 27 norr om Gislaved.", skriver polisen på sin hemsida.
5 Maj, 12:48
För över tolv år sedan mördades en kvinna i en villa i Växjö. Nu har en 34-årig man häktats misstänkt för mordet.
4 Maj, 16:14
Upptäck Stockholms vintage- och secondhand-butiker, där du kan hitta allt från retrokläder och accessoarer till möbler och inredningsdetaljer.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.