Leo Gerdén
Praktikant
Beväpnade män rapporteras ha kidnappat fler än 30 personer, inklusive minst 24 kvinnliga studenter, i samband med att ett universitet i den nordvästliga delstaten Zamfara attackerades.
1 timme sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. "Nej jag har tappat hoppet alltså".
1 timme sedan
En polispatrull från Södertälje har hittat en sköldpadda på E4 i Södertälje, skriver polisen på sin hemsida.
1 timme sedan
Det blev debutanten Carolina Johnson som kammade hem segern i damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. 27-åringen tog en tidig ledning och sprang över mållinjen på tiden 1.54.25.
1 timme sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Här är allt du vill veta om hans mamma, pappa, ålder och före detta flickvän.
1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära "Stugfixarna Norge". Nu berättar han om den tuffa tiden då han blev av med jobbet.
1 timme sedan
"Örnsköldsvik, man anhållen misstänkt för våldtäkt.", skriver polisen på sin hemsida.
2 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.
2 timmar sedan
Hur mycket vet du egentligen om tv-profilen Johan Östling? Här är allt om Johan Östling: skilsmässa, barndomshemmet och flickvännen.
2 timmar sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.