Rasmus Jönsson - Nyheter, artiklar, reportage och video

21 Sep 2011, 09:12
Helsingborgs IF:s sportchef Jesper Jansson om (minst) 50 miljoner på banken, 150 samtal om dagen och en eventuell europasatsning.
15 Aug 2011, 11:02
Serieledarna kan tappa Rasmus Jönsson. Men klubbdirektören försvarar försäljningarna.
14 Aug 2011, 18:24
Helsingborg sätter press på Elfsborg i guldjakten.
31 Jul 2011, 18:49
Helsingborg tog sin tolfte segern för säsongen när IFK Göteborg besegrades med 2-1.
18 Jul 2011, 22:08
Den unge anfallaren slog till två gånger borta mot Kalmar.
23 Jun 2011, 20:55
Fjolårets skyttekung gjorde sina första mål sedan den 9:e maj när Helsingborg slog Trelleborg.
24 Maj 2011, 19:49
Domare Stefan Johannesson avbröt Skånederbyt sedan knallskott kastats in på planen och en huligan tagit sig in på planen och attackerat Helsingborgsmålvakten Pär Hansson.
20 Maj 2011, 20:54
Pär Hansson storspelade när Kalmar låg på för en kvittering under hela den andra halvleken. Erik Sundins mål räckte för att utöka serieledningen.
22 Apr 2011, 18:26
Rasmus Jönsson sköt Helsingborg till en andraplats.
10 Feb 2011, 17:29
Dessa 90-talister ska ta den allsvenska säsongen med storm.
13 Nov 2010, 17:59
Skåneklubben vann Svenska Cupen efter att Rasmus Jönsson avgjort.
31 Okt 2010, 18:50
Skåningarna allt närmare guldet efter ny seger mot Halmstad.
21 Mar 2010, 19:54
Djurgården fick spela hemmapremiären mot Helsingborg inför tomma läktare. Men det stoppade inte alla djurgårdare, som med inhyrda skyliftar gjorde allt för att heja på sitt DIF.- Vi hörde dem också och det är roligt att vissa djurgårdare ställer upp, säger den blårandige spelaren Philip Hellquist till Nyheter24.
21 Mar 2010, 19:21
Helsingborgs tränare Conny Karlsson var inte nöjd med gyttjepölen till plan när HIF bortavann mot Djurgården.- Det blir svårt att spela när planen ser ut som den gör i dag, säger Helsingborgs tränare Conny Karlsson till Nyheter24.
21 Mar 2010, 18:24
Det var inför tomma läktare som Djurgården åkte på säsongens andra förlust när Helsingborg kom på besök. Gästerna slog till direkt och gjorde matchens enda mål redan efter två minuter.- Vi har precis börjat resan, säger Djurgårdens tränare Carlos Banda till Nyheter24.