Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Har du koll på sommarens seriepremiärer? Spana in hela listan här

- 14/06/2019, 14:39 -
Serierna som har premiär på HBO Nordic sommaren 2019

Vi har många timmar i tv-soffan framför oss...

Vi har mycket roligt att se fram emot i sommar! Här hittar du alla premiärer på HBO Nordic i juni, juli och augusti – både nya säsonger av gamla favoriter och helt nya serier.

Alla serier ser du på HBO Nordic. Regga dig här och få en månad gratis – sedan betalar du 99 kronor i månaden.

JUNI

The Handmaid's Tale säsong 3 på HBO Nordic
The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale - säsong 3

Drama, sci-fi och fantasy

Den tredje säsongen kretsar kring Junes kamp mot regimen i Gilead och motståndsrörelsen som växer sig allt starkare. 

Premiär: 6 juni

Big Little Lies - säsong 2

Drama, kriminalthriller

Livet i idylliska Monterey, Kalifornien är sig inte likt efter det dödsfall som första säsongen kretsade kring. Kvinnorna kämpar med att hantera det som skett och (varning för säsong 1-spoiler) Meryl Streep spelar Perrys mamma som kommer till staden för att gå till botten med sin sons död.

Premiär: 10 juni

The Bronze Garden - säsong 2

Kriminalthriller, drama, sci-fi och fantasy

Fabián Danubios liv förändras när hans 4-åriga dotter försvinner spårlöst i Buenos Aires tunnelbana. I den andra säsongen blir han kontaktad av en mamma som ber om hans hjälp – hennes 15-åriga son är nämligen försvunnen.

Premiär: 10 juni

Pose - säsong 2

Drama, historiskt

I säsong två tar vi klivet in i 90-talet. I New York City har ballroom-kulturen blivit mer etablerad och The House of Evangelista tvingas göra förändringar – samtidigt pågår AIDS-krisen för fullt. 

Premiär: 10 juni

Jett på HBO Nordic
Jett

Krypton - säsong 2

Actiondrama, sci-fi och fantasy

I Kryptons andra säsong fortsätter vi följa Supermans farfar El-Seg, som måste kämpa mot välkända skurkar som Zod och Lobo.

Premiär: 13 juni

Jett - ny serie

Kriminalthriller, drama

Mästertjuven Daisy "Jett" Kowalski har precis släppts ur fängelset men på grund av en grupp farliga och eccentriska kriminella tvingas hon direkt att återvända till att göra det hon är bäst på. 

Premiär: 15 juni

Los Espookys - ny serie

Komedi

En grupp vänner som älskar skräck startar upp en minst sagt märklig verksamhet, där de förser människor med skräck. En galen, bisarr och rolig serie.

Premiär: 15 juni

City on a Hill på HBO Nordic
City on a Hill

Euphoria - ny serie

Tonårsdrama

Denna high school-serie är producerad av Drake (ja, den Drake) och i huvudrollen hittar vi Zendaya. Vi följer en grupp ungdomar som försöker navigera i en värld av droger, sex, identitet, trauma, sociala medier, kärlek och vänskap.

Premiär: 17 juni

City on a Hill - ny serie

Kriminalthriller, drama

Boston under tidigt 1990-tal är kriminellt och våldsamt. En assisterande distriktsåklagare och en korrupt FBI-agent slår sig ihop och tar sig an ett fall som ska komma att omstörta hela stadens rättssystem. 

Premiär: 17 juni


JULI

Gösta - ny serie

Komedi, drama

Lukas Moodysson ligger bakom denna nya serie som handlar om barnpsykologen Gösta som efter examen får sitt första jobb på BUP i en liten stad i Småland. Han försöker göra allt rätt, vilket inte är så lätt.

Premiär: 1 juli

The Loudest Voice - ny serie

Serien handlar om Roger Ailes, numera avlidne vd:n för amerikanska nyhetsbolaget Fox News, och hur han gjorde Fox till en kraft att räkna med i det politiska landskapet. Serien tar också upp de anklagelser om sexuella trakasserier som till slut tvingade Ailes att avgå.

Premiär: 1 juli

Snowfall säsong 3 på HBO Nordic
Snowfall

Trust Me - ny serie

Drama

Visselblåsaren Molly får sparken från sitt jobb som sjuksköterska på ett engelskt sjukhus. När hennes läkarvän Ally flyttar till Nya Zeeland antar hon istället hennes identitet och lyckas landa ett jobb som läkare i en ny stad. 

Premiär: 1 juli

Divorce - säsong 3

Drama, komedi

I den tredje säsongen av Sarah Jessica Parkers serie Divorce försöker Frances och Robert att finna sig i det nya livet som skilda med allt vad det innebär, som gemensam barnuppfostran och nya dejter.

Premiär: 3 juli

Snowfall - säsong 3

Kriminalthriller, historiskt drama

Snowfall utspelar sig i 80-talets Los Angeles, där crackepidemin precis tagit fart. Vi fortsätter följa de fyra huvudkaraktärerna när klimatet hårdnar och DEA (narkotikapolisen) är på krigsstigen.

Premiär: 11 juli

The Unsettling - ny serie

Kriminalthriller, sci-fi och fantasy

15-åriga Becca hamnar i ett nytt, ödsligt beläget fosterhem med inte speciellt välkomnande fostersyskon. Snart börjar märkliga saker hända omkring henne och hon vet inte vem eller vad som ligger bakom det.

Premiär: 15 juli

Killjoys - säsong 5

Kriminalthriller, action, sci-fi och fantasy

Nu kommer femte säsongen om de interplanetariska prisjägarna med universum som arbetsfält när de kämpar för att fånga brottslingar.

Premiär: 20 juli


AUGUSTI

Light as a Feather på HBO Nordic
Light as a Feather

Light as a Feather - säsong 2

Kriminalthriller, sci-fi och fantasy

Fem tonårsflickor spelar "Light as a feather, stiff as a board" men det tar en skrämmande vändning när de börjar dö på samma sätt som de förutspådde i leken. De måste ta reda på vad de är utsatta för – och om det är en av dem i gruppen som ligger bakom det.

Premiär: 20 augusti 

Beforeigners - ny serie

Kriminalthriller, historiskt, sci-fi och fantasy

Ett märkligt fenomen börjar hända runtom på jorden. En stark blixt syns i havet och människor från stenåldern, vikingatiden och 1800-talet dyker plötsligt upp. Ingen kan förstå hur detta är möjligt och människorna som kommit hit har inget minne av vad som hänt.

Premiär: 21 augusti 

Alla serierna kommer alltså på HBO Nordic i sommar. Klicka HÄR för att signa upp dig och titta obegränsat – den första månaden är dessutom gratis.

Advertisement