Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Här är de bästa serierna att sträckkolla på en regnig dag

- 24/06/2019, 11:28
Serier att sträckkolla på hos HBO Nordic i sommar

Kommer du ha seriemaraton i sommar?

Vissa serier passar helt enkelt extra bra för att sträckkolla på, men det är inte alltid så lätt att veta vilken serie man vill se. Vi har gjort jobbet åt dig – eller i alla fall tagit fram ett gäng riktigt bra förslag.

Forskning har visat att det finns en anledning att vi älskar att sträckkolla på serier. Det triggar nämligen hjärnans belöningssystem och dopamin produceras, vilket gör att vi bara vill fortsätta kolla.

Alla serierna finns att hitta på HBO Nordic och när du signar upp dig får du en månad serietittande kostnadsfritt. Gör det här!

The Night Of

Den här miniserien består av åtta timslånga avsnitt – perfekt för en heldag! Den handlar om en ung kille som efter en festnatt i New York vaknar upp med en mördad kvinna bredvid sig. 

Han minns inget av kvällen och blir misstänkt för mordet. Sedan får vi följa den komplicerade mordutredningen ur flera olika synvinklar. En riktigt spännande serie som du kan se på HBO Nordic.

Big Little Lies

Den här serien var från början endast tänkt som en miniserie, men nu har även säsong två haft premiär så det finns mycket att se fram emot om du inte sett serien innan.

Big Little Lies är en dramaserie om tre kvinnor i en kuststad i Kalifornien. Serien inleds med ett mord där man varken får veta offer eller förövare – istället får vi sedan följa händelserna som leder upp till mordet. Man fastnar såklart direkt! Här ser du serien.

Twin Peaks

Twin Peaks är en riktig kultserie som håller än, trots att den kom för snart 30 år sedan. Den handlar om mordet på 17-åriga Laura Palmer i Twin Peaks, en småstad i Washington. Polisens utredning visar att många i den till synes idylliska staden gömmer mörka hemligheter. Serien finns att se på HBO Nordic.

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire utspelar sig under förbudstiden på 1920-talet i USA. Nucky Thompson är den okrönte gangsterkungen i Atlantic City, gör affärer med Al Capone och är ständigt jagad av FBI. Se seriens fem säsonger här.

Parks and Recreation

Den här sjukt roliga serien om parkförvaltningen i den lilla staden Pawnee i Indiana är filmad som en "mockumentary" med den alltid lika entusiastiska byråkraten Leslie Knope i täten. Mycket hinner hända under de sju säsongerna och den är perfekt för sträcktittning! Se serien här.

Game of Thrones

Har du inte sett serien har du åtta otroliga säsonger framför dig, och har du redan sett den – vad gör det? Detta är verkligen en serie man kan se om! Fantasyserien handlar om vilken familj som ska styra landet Westeros – samtidigt som mörka krafter hotar kungarikenas framtid. Game of Thrones hittar du på HBO Nordic.

Sex and the City

Vi tröttnar aldrig på Sex and the City – en serie som är perfekt att slökolla på i sängen en regnig sommardag. Du kan se alla säsonger på HBO Nordic.

I Am the Night

I Am the Night

Den här serien är inspirerad av den sanna historien om Fauna Hodel som adopterades bort vid födseln. När hon försöker ta reda på vilka hennes biologiska föräldrar var leder spåren henne till ett av Hollywoods mest ökända olösta mord och kontroversiella anklagelser om incest. Se den här.

Veep

Denna hyllade komediserie handlar om USA:s vicepresident Selina Mayer och hennes stab som försöker navigera maktens korridorer i Washington D.C – något som inte alltid är så lätt. En galet rolig serie vars sjunde och sista säsong nyligen hade premiär. Du hittar serien här.

Skapa ett konto på HBO Nordic för att få tillgång till alla dessa och många fler serier och filmer. Klicka dig in här – första månaden är gratis.

Advertisement