ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

12 mysiga tv-serier som är perfekta att se på sommaren

- 03/07/2019, 13:11 -
Silicon Valley, Better Things, Sex and the City

Vilken är din bästa feel good-serie?

Ibland vill man bara ha något lättsamt och ja, mysigt att titta på. Vi ger de bästa tipsen på 12 sådana serier.

Vad definierar egentligen en mysig tv-serie? Enligt oss är det en serie som är enkel att sätta sig in och inte tar upp för tunga ämnen. En komediserie eller en lättsammare dramaserie, där vi kan känna igen oss i karaktärerna. En serie som gör dig glad, helt enkelt!

Vi har listat 12 mysiga serier som alla finns att se på HBO Nordic. Signa upp dig här för att streama serierna – den första månaden är gratis.

1. Better Things

Att som ensamstående mamma hinna med både karriär och egentid är inte lätt och livet är sannerligen ingen dans på rosor för Sam, som denna serie handlar om. 

Samtidigt som hon kämpar för att få ihop privatlivet försöker hon slå igenom som skådis. Saker går inte alltid som tänkt, men det är sjukt kul att följa. Du hittar serien här.

2. Silicon Valley

Har du drömt om att bli miljonär på en appidé? Det har killarna i den här serien också och för att uppfylla drömmen har de flyttat till techföretagens högborg Silicon Valley. Vi följer de lite nördiga och inåtvända vännerna när de navigerar i startupvärlden och det sociala livet. Du hittar de fem säsongerna här.

3. The Office

Man kan inte titta på The Office utan att bli glad. Denna klassiska komediserie "mockumentary"-stil är helt galen, samtidigt som man kan känna igen personer från sitt riktiga liv i karaktärerna. Du kan se alla säsonger på HBO Nordic.

4. What We Do in the Shadows

Den här serien beskrivs som en skräckkomedi och handlar om tre vampyrer, som varit rumskompisar i hundratals år, och deras dagliga liv. Spana in den nya serien här!

5. Sex and the City

Man kan inte må dåligt när man tittar på Sex and the City – det är helt enkelt den perfekta lättsamma underhållningen. En serie vi kan se om och om igen, du hittar alla säsonger på HBO Nordic.

6. Pose

Den här färgstarka serien skildrar ballroom-kulturen i 80-talets New York och berör även mindre lättsamma ämnen som hbtq-personers och svartas kamp för lika rättigheter. 

Samtidigt är det en härligt energifylld dramamusikal och vi älskar att serien har castat den största hbtq-ensemblen någonsin! Säsong två har precis släppts – kolla in serien här.

8. Ballers

Detta är en serie i samma stuk som Entourage, men miljön är den amerikanska proffsfotbollens värld. Vi följer ett gäng spelare i Miami, Florida, som försöker lyckas både med idrottskarriären och livet utanför planen. Ballers ser du här.  

9. Gentleman Jack

Om det är något man blir glad av att se är det ju powerkvinnor och här har vi verkligen en sådan. Serien är baserad på Anne Listers verkliga liv som lesbisk, normbrytande kvinnlig godsägare i 1800-talets England. Serien har fått superrecensioner – spana in den här.

10. Miracle Workers

I den här skruvade serien är himlen ett kontor där Gud är chefen. Tyvärr är han inte så nöjd med jorden han skapat och planerar att förstöra den – vilket gör att några av de anställda måste rycka in för att försöka rädda den. Se komediserien, som nyligen haft premiär, här.

11. Divorce

I denna dramakomedi beslutar sig paret Frances och Robert för att separera efter tio års äktenskap. Det visar sig dock att det inte är så lätt och vi får följa den utdragna skilsmässan som de försöker hantera på olika sätt. Många komiska situationer uppstår i det svåra och hela tiden finns igenkänningsfaktorn där. Se serien på HBO Nordic.

12. All American

Den begåvade fotbollspelaren Spencer från South Los Angeles blir rekryterad till en skola i välbärgade Beverly Hills. Det blir en riktig kulturkrock mellan två olika världar. Serien är inspirerad av Spencer Paysingers liv och du kan se den här.

Skapa ett konto på HBO Nordic för att få tillgång till alla serierna i listan, och många fler. Gör det här!

Advertisement