6 sköna sex-spel som gör kvällen riktigt het

Ta spelkvällen till en helt ny nivå! Spela med din partner eller dejt och njut av att ni både kommer att stå som vinnare när kvällen är över med dessa sex-spel.


Här är spelen som gör relationen – eller dejten – mycket hetare...

Missa inte heller vår rabattkod på vuxen.se som ger dig 15 procent rabatt. Använd koden N24-15 i kassan. Här kommer du till vuxen.se.

1. Ett helt år av sex, ja tack!

Denna kortlek är inspirerad av Kama Sutra och innehåller illustrationer av 51 sexställningar och dessutom några lekar. Testar du en ny ställning eller lek i veckan har du alltså ett år av sprakande sex framför dig. Fatta vilken världsmästare du kommer vara! Köp den här.


2. Uppgradera spelhyllan


Du kommer aldrig mer att vilja spela Monopol efter att du testat dess sexigare variant Monogamy där du vinner så mycket mer än bara äran. Målet är att ta sig runt spelplanen sex varv – och för varje varv höjs stämningen. Flytta runt två varv på den intima rosa nivån, två varv på den passionerade lila nivån och två varv på den heta röda nivån..... Vad som händer sen? Testa själv och se.....

3. Allt blir så mycket roligare när man får vara huvudpersonen i sin egen fantasi

Fifty Days of Play är inspirerat av snuskböckernas Rolls Royce. Ledtråd: Vi syftar inte på Grottbjörnens folk. Spelet hjälper dig och din älskling att hitta inspiration när det är dags för vuxenlekar i sängkammaren, så ni inte hamnar i samma gamla hjulspår – utan snarare i ett hamsterhjul som snurrar fortare och fortare, utan att stanna eller bli tråkigt. 

Ni slår färgtärningen och drar ett kort ur någon av de fem kategorierna. Det kan bli alltifrån ett kort ur den oskuldsfulla vita till den kinky Mr Grey-högen.

Kom igång nu och börja beta er igenom de 50 korten.

4. Resan är målet. Eller nä, man vill ju komma i mål – och gärna först


Allt blir roligare med lite tävling och man vill ju prestera bättre när det ligger en belöning i potten. Bedroom Battle ger dig och din partner sexiga utmaningar med belöningar som tar er från kinkigt förspel med sexiga lekar till ett hett klimax. Spelet har fått höga betyg och vissa kallar det till och med det bästa sexspelet någonsin.

Spana in populära spelet här!


5. Gör sexlivet ännu hetare med detta oralsex kortspelet

Om ni känner att det är dags att höja temperaturen i sänghalmen tar ni fram denna sexiga kortlek med 50 övningar för heta förspel och ännu hetare oralsex! Sexspelet innehåller instruktioner till tre olika spelvarianter där intensiteten på förspel och oralsex successivt ökar.


6. Den sexiga varianten av Yatzy

Luck & Love spelas i två omgångar, ni börjar med en skön uppvärmning och går sedan över till de riktigt heta utmaningarna! Till skillnad från tärningsspelen du spelade som liten handlar detta spel inte om att skrapa ihop ett vanligt fyrtal eller en kåk – utan om att kombinera tärningarna för att vinna sexiga utmaningar från din partner! Kolla in det här.

Läs även: Svårt att få orgasm? Här hittar du vår orgasmskola.

8 heta vuxenprylar som du bara vill köpa på nätet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.