Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

6 sköna vuxenspel som gör kvällen riktigt het

Ta spelkvällen till en helt ny nivå! Spela med din partner eller dejt och njut av att ni både kommer att stå som vinnare när kvällen är över...

Här är spelen som gör relationen – eller dejten – mycket hetare...

1. Spelet som tar förspelet till en helt ny nivå


Alla vet ju att förspel ofta gör själva huvudakten både bättre och skönare. Men ett förspel kan vara lätt att slarva över. Men inte nu längre! Spelet Nookii innehåller utmaningar och prylar för att fixa det hetaste förspelet ever. Ni kan välja mellan att spela på tre olika snuskighets-nivåer – och låt och säga så här: ni kommer inte ångra att ni testade...

Sugen på lite Nookii? Du hittar spelet här.


2. Uppgradera spelhyllan


Du kommer aldrig mer att vilja spela Monopol efter att du testat dess sexigare variant Monogamy där du vinner så mycket mer än bara äran. Målet är att ta sig runt spelplanen sex varv – och för varje varv höjs stämningen. Flytta runt två varv på den intima rosa nivån, två varv på den passionerade lila nivån och två varv på den heta röda nivån..... Vad som händer sen? Testa själv och se.....

3. Allt blir så mycket roligare när man får vara huvudpersonen i sin egen fantasi

Fifty days of play sexspel

Fifty Days of Play är inspirerat av snuskböckernas Rolls Royce. Ledtråd: Vi syftar inte på Grottbjörnens folk. Spelet hjälper dig och din älskling att hitta inspiration när det är dags för vuxenlekar i sängkammaren, så ni inte hamnar i samma gamla hjulspår – utan snarare i ett hamsterhjul som snurrar fortare och fortare, utan att stanna eller bli tråkigt.

Ni slår färgtärningen och drar ett kort ur någon av de fem kategorierna. Det kan bli alltifrån ett kort ur den oskuldsfulla vita till den kinky Mr Grey-högen.

Kom igång nu och börja beta er igenom de 50 korten.

4. Resan är målet. Eller nä, man vill ju komma i mål – och gärna först

Bedroom battle sexspel
Allt blir roligare med lite tävling och man vill ju prestera bättre när det ligger en belöning i potten. Bedroom Battle ger dig och din partner sexiga utmaningar med belöningar som tar er från kinkigt förspel med sexiga lekar till ett hett klimax. Spelet har fått höga betyg och vissa kallar det till och med det bästa sexspelet någonsin.

Spana in populära spelet här!


5. Ett år av kinkiga nöjen? Ja tack, bring it

52 weeks of kinky pleasures

Behöver du och din snuttefilt där hemma hotta upp saker lite? Ni är ju egentligen sjukt attraherade av varandra och behöver bara lite hjälp på traven för att komma i gång och göra tillvaron lite mer kinky. Ni behöver helt enkelt ett snuskigt uppdrag varje vecka i ett år. Och det kan ni fixa med 52 Weeks of Kinky Pleasures. Spelet består av 52 kort med olika utmaningar som ni skrapar fram som en trisslott. Ni vet alltså aldrig vad som kommer.


6. Varje kort är en potentiell sexfantasi

strip or tease

Låt dina sexfantasier bli verklighet med det här sköna spelet. Tärningen avgör om du ska ta ett kort det står Strip eller Tease på. Varje kort ger dig en utmaning inom respektive kategori och det kan vara allt från att få smisk till att klä av dig ett plagg samtidigt som du stönar och gör ditt orgasmfejs. Spelet är slut när någon är helt naken, men ni kommer garanterat att ha "kommit i mål" innan dess. Här kan du läsa mer om och beställa spelet.