Adidas är ett märke som verkligen håller sig hett genom alla tider. David Beckham är en av alla kändisar som har samarbetat med märket.
Adidas är ett märke som verkligen håller sig hett genom alla tider. David Beckham är en av alla kändisar som har samarbetat med märket. - Foto: Instagram / Target Press / Stella Pictures

Kändisarnas favoritmärke fyller år – fira med fina Adidas!

I dag fyller kändisarnas favoritmärke Adidas hela 67 år. Det firar vi med säsongens riktiga must haves.


Märket Adidas är en riktig klassiker som aldrig blir omodernt. Sportplaggen håller stilen genom generationer och älskas av kändisar som Kanye West, Rihanna, David Beckham och Kylie Jenner.


Visste du att Adidas grundades 1 september 1949? Med andra ord fyller det heta och tidlösa märket hela 67 år i dag.

Det ska vi självklart fira med några av de allra hetaste fynden i nätbutiker just nu.

Bli snyggast på gymmet – och överallt annars

It's all in the details. Skippa dina gamla urtvättade mjukisbrallor och satsa på ett par sköna och samtidigt heta tights från Adidas i samarbete med Stella McCartney istället. Funkar på både gymmet och dejten.

Du hittar Ess Mesh tights här från Nelly.com.


Ett annat must have från Adidas Stella McCartney-kollektion är löparjackan i gnistrande metallic. Även om du så aldrig sätter din fot i ett motionsspår så kommer du vara snyggaste katten i stan.

Run Metal Jacket kostar 1795 kronor och du kan köpa den här.



Är du mer inne på retrolooken? Då ska du skynda dig att klicka hem den här coola jackan som är mönstrad med cheerleaders. Go team Adidas!

Jackan, som du kan köpa hos Nelly.com, kostar 799 pix.


Adidasväska – både snygg och praktisk


Gympapåsar är inte bara en praktisk grej för skolkids. Det är också en grymt bra och framförallt snygg förvaring för alla dina saker både till jobbet och gymmet. Den här snygga klassikern kommer aldrig bli omodern och hos Ellos kan dessutom bli din för en väldigt blygsam slant.


Om du är mer inne på färgglada accessoarer så finns den snygga gympapåsen också i flera olika sprakande färger. Perfekt för dig som vill sticka ut!

Shoppa gympapåsen från Adidas här för bara 119 kronor.


Räcker inte utrymmet i gympapåsen till så kan du uppgradera till den här stora bagen från Adidas som heter Perfect Tb G2. Den har minst lika härliga färger som gympapåsen här ovan.

Köp Adidas Perfect tb G2 för under femhundra kronor.

Bästa accessoarerna

Tog ditt älskade torrschampo slut samma dag som frisyren är utom räddning? En snygg gul Adidaskeps fixar vilken dålig hårdag som helst.

Klicka hem din Adidaskeps här till ett riktigt bra pris.

Born Originals For Her är en lekfull coctail av dofter från bland annat bergamott, kokos, jasmin och aprikos får dig att minnas sommarens sköna strandkvällar långt in på hösten.

Årets bästa och fräschaste doft hittar du hos Ellos.


Som sagt, Adidas älskas verkligen av flera generationer modeälskare. Självklart ska även barnen få ha schyssta sneakers.

Här kan du lägga vantarna på gulligaste Adidasskorna även för små fashionistas.


Kylan börjar smyga sig på vare sig vi vill eller ej. Då gäller det att vara snygg ända ut i fingerspetsarna. Det fixar ett par varma och snygga vantar från Adidas direkt.

Fingervantarna från Adidas köper du här.

Shoppingsugen? Då lovar vi att du inte kan ta dig igenom den här listan utan att spendera 200 spänn. Och hur svårt är det inte att hitta den perfekta presenten till din älskling? Läs vår guide till de allra bästa presenterna till pojkvännen, och få hjälp.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du någon som också älskar Adidas?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.